-
Z kąd jest ta myzyczka w tym filmiku[youtube.com] I jaki to tytuł ? : ) wie ktos ?
-
Piosenka 21:50, 1godz:7min:12sek[www77.zippyshare.com]
-
Jaki jest tytuł piosenki którą puszcza ta babka?To chyba jakaś stara piosenka, jakoś filmiku jest na tyle słaba że nie mogę zrozumieć ...
-
Kolejna nieznana nutkaNagrane z jednego filmiku z YT. Trudno znaleźć tę nutkę po 'słowach':P Oto ona:
-
Prosze o pomoc w znalezieniu podkładu tej piosenki[soundcloud.com] Prosze o pomoc. Jak najszybciej. Potrzebny mi ten podkład. Ponoc od jakiegos rapera nie wiem ...
-
szukam piosenki z setu[youtube.com] 4:57 !co to za nuta ! :D ta melodia :D
-
Czy ktoś to poznaje?Jak ktoś ten utwór zna proszę o tytuł i wykonawcę. Z góry wielkie dzięki.
-
Piosenka z reklamy lekarzeJak się nazywa piosenka z reklamy "lekarze" ?
-
rumuniaszukam 2 piosenek i na 99% mysle ze sa one od rumunskich wykonawcow...obie sa sprzed ...
-
Delirium trailer - romance[youtube.com] - ma ktoś pojęcie co to za piosenka>? ;)
-
teledysk puszczany w esce, to sama muza, bez słówto teledysk w którym pokazywanych jest na przemian jeden albo dwóch dj i tłum wokół ...
-
Proszę o pomocPodejdź do mnie złotko będziesz moja kotką później ci pokaże moje tatuaże z jakiej piosenki ...
-
Spokojniejsza wersja tej piosenki[youtube.com] Pierwsze sekundy. Mam wrażenie, że słyszałam coś, co brzmiało podobnie do tego. Mie wiem czy ...
-
Piosenka z przyjaciolekW najnowxzym odcinku ktory mozna obejrzec na ipli bo bedzie w telewizji lecial dopiero w ...
-
Nazwa piosenki[seciki.pl] 3:05minuta z dj Bart B zna ktoś?
-
Muzyka z All Access: Mayweather vs. MaidanaWitam, interesuja mnie te 2 utwory [youtu.be] [youtu.be]
-
Nuta z koncertu na YTJaka to nuta na samym początku filmiku (jak wchodzą na scenę) ze strony [dimitrivegasandlikemike.com]
-
Kto to spiewa?Interesuje mnie nazwa piosenki w 10 tej minucie filmu [youtube.com]
-
Jak sie nazywa piosenka trance/technoChciałbym sie dowiedzieć jak sie nazywa ta piosenka
-
Piosenka z filmiku ytOd 7:42, co to za remix [youtube.com]
-
.[youtube.com] pierwsza pios
-
piosenkaw ktorej jest slowo kolorado raczej stara jestprosze pomozcie piosenka w ktorej jest slowo kolorado leci w radio ccm (wczoraj okolo godz ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?[youtube.com] - Spodobała mi się ta muzyka a nie wiem jak ona sie nazywa...
-
Soundtrack z ''Ogniem i mieczem''[youtu.be] 49:25 Jaki tytuł ma ten utwór? Szukałam po wszystkich soundtrackach z filmu, ale nie ...
-
Nuta od 13.20Witam, ostatnio znalazłem fajnego secika i mam problem otóż nie mogę nigdzie znaźć nazwy tej ...