-
Co to za remix?Wiecie może co to za remix?Piosenka to na pewno Pitbull - Timber ft. Ke$ha.Byłbym wdzięczny ...
-
Tekst z nutki puszczanej na open fm hip hop plwięc leciało to jakoś tak "a ja jutro idę pierwszy raz do przedszkola" nie jestem ...
-
Piosenka z 203 Energy 2000 - Retro Party (05.05.2012)203 Energy 2000 - Retro Party (05.05.2012) 20.05-22.17, około 7 minuty [www29.zippyshare.com]
-
Piosenka Z Serialu Mamuśki "Bądź Tu Ze Mną"witam, mam prośbę. poszukuję piosenki wyżej podanej, słowa są w niej takie: Bądź tu ze mną przez ...
-
co to za piosenka z reklamy...szukam piosenki z reklamy lipton ice tea..jaki to tytuł i kto spiewa piosenke w tle ...
-
Dzwięk zwalnianego tempa [G.I. Joe 2- odwet]Poszukuje dzięku zwalnianego tempa (tzw. slow down effects). Znalazłem wiele, ale żadne nie były takie jak ...
-
MUZYKA Z PROGRAMU KUBA WOJEWÓDZKI!Witam , czy zna ktoś może tytuł muzyki która leci w przerwach miedzy zwiastunami Link: [player.pl] Z ...
-
Oryginalna nazwa utworu intro[youtube.com] Crazy frog-intro ...
-
kto zna tytuł piosenki?[facebook.com]
-
Motyw STAR WARS, tak mi się wydaje ;)[youtube.com] ktokolwiek wie co to dokładnie jest?
-
najpierw dość długo turutu rururu potem slowaspiewała kobieta w soboty rano w rmf fm
-
Piosenka z intra[youtube.com]
-
Head & ShouldersCo to za utwór? [youtube.com]
-
Szukam piosenkiUsłyszałam ją może z rok temu na RBL.TV, teraz mi się przypomniała i nie daje ...
-
Piosenka gdzie ciagle leci słowo turn around.Piosenka w stylu housowym, z głebokimi basami. pamietam ze wystepowały w niej słowa IF YOU ...
-
Nutka z tego filmiku[cda.pl] Dokładnie chodzi mi o nutkę którą słychać w 50s :)
-
ktos zna ? :)[facebook.com]
-
Piosenka miłosna z teledyskiem w stylu countryTrudno mi określić dokładnie styl tej muzyki, taki raczej pop, ballada... Śpiewa kobieta i mężczyzna. ...
-
Trance/houseWitam, mam do was prośbę , poszukuję nagrania trance /house obecnie popularnego, jest to na ...
-
Radio paradaWitam. We wtorek o godzinie 14:00 do 14:05 leciała piosenka na radiu parada, czy ktoś ...
-
Piosenka z x factorachodzi mi o piosenkę z reklamówki xfactora jak uczestnicy rozmawiają z jurorami. Wydaje mi się ...
-
co to za piosenka?[youtube.com]
-
Piosenka z energy 2000[www8.zippyshare.com]
-
Jaka to piosenka??[youtube.com] jaka to piosenka pomiedzy 3;40-3:57
-
Cover popularnej piosenki z lat 80'[tinyurl.com] Może ktoś bedzie wiedział jaki jest tytuł z początku tego filmiku z sadola? Nigdzie nie mogę ...