-
Piosenka z intra [Electro]Poszukuje nazwy tej piosenki, posiadam tylko kawałek. Z góry dzięki za pomoc
-
Pomóżcie specjaliści[vimeo.com] minuta 4:50 zaczyna się piosenka jaki tytuł ? Pomoże ktoś ?
-
Czeczeński folk.[youtube.com] Co to za nuta?
-
Piosenka z reklamy top gearTa piosenka leci już od ponad 2 tygodni w piosence słychać pod koniec : give ...
-
Latynoska piosenka. Znam tylko kilka słowWitam, szukam piosenki latynoskiej ktora slyszalem na imprezie, zapamietalem tylko kilka slow, ktore mniej wiecej ...
-
PiosenkaPiosenka to chyba pop, pamiętam że mężczyzna śpiewał, I wanna rock this party, thats for ...
-
Pytanie o utwór grany w Antyradiu, Rock GotyckiNie mogę znaleźć wykonawcy na pewien utwór. Śpiewa kobieta, z akcentem jakby operowym, bardzo mocne ...
-
voice of polandszukam piosenki ktora leciala teraz po występie damiana i marcina i nie mam na mysli piosenki ...
-
Co to za nuta?[youtu.be]
-
Proszę o pomoc !Koleżanka potrzebuje utworu ze zwiastunu, serdecznie prosze o pomoc i z góry dzięki ;) [youtube.com] Pierwszy utwór ...
-
2 utwory z nocy wariatów omen 22.03Poszukuje nutki z 11 i 24 min ;) z góry bardzo dziękuję ;) . ...
-
Proszę o szybką pomoc !! ;)Proszę o rozpoznanie utworku z filmu ;) koleżanka Pilnie potrzebuje , z góry dzięki ;) [youtube.com]
-
Prosze znajdzcie tą muze link w opisie.[youtube.com] (minuta 4:26)
-
piosenka z clubuCo to za nutka?? Part 1 od 8:47 :)) [seciki.pl]
-
Witam teledysk końcówka 90-te początek lat -00 imprezatak kojarzę mieszkanie r@&%#$@$%a muza powtarzające się słowa na na nanananaaa na na na na ...
-
Muzyka[youtube.com]
-
Cover Toto-Africa czy może Fight for you?Chciałbym poznać tytuł piosenki z początku tego flimiku. [sadistic.pl]
-
Szukam piosenkihej szukam piosenki którą śpiewa dziewczyna bardzo wolno słowa jakie udało mi się zapamietać (nie ...
-
Ekipa z Newcastle, geordie shorePiosenka która pojawia sie w kilku odcinkach ekipy z newcastle, lecz tylko w polskiej wersji, ...
-
Nuta z imprezy?Usłyszałem na imprezie,szukałem w necie ale nic.Może ktoś coś słyszał?
-
Piosenka w tle x-factor odcinek 6 - ktoś pomoże :)Czas: od 42:57 - 43:08 bardzo fajny motyw gitary i znajomy wokal. ...
-
fresh-ja lubię Twoje ciało wersja ang.Cześć wszystkim, słyszałam ostatnio anglojęzyczną wersję tej disco polowej piosenki, taka sama melodia. Bardzo mi ...
-
Piosenka z filmy Klucz Salamandry[seans-online.eu] zaczyna się 3:47. W soundtracku jej nie ma... Pomóżcie, bo umrę :(
-
Nazwa piosenki[www43.zippyshare.com] 23minuta?
-
co to za kawałki ?[youtube.com]