-
Filmik na fb ...wiertareczka[facebook.com] co to za "wiertarka" :P
-
muzyka z filmiku facebook pomocyprosze o pomoc [facebook.com] muzyka z tego filmiku
-
Muzyka z odcinku 4music Tv4 13/14.04.2014 o godz. 3:00Chodzi mi o stary kawałek może lata 80/90, któy leciał zaraz po piosence guns and ...
-
amerykański rap[facebook.com] z tego filmiku,pomocy ?>)
-
Jaki jest tytuł utworu z tego filmiku[youtube.com]
-
Siemano.! Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Plumkanie, Skrzypce, Radio ZETWitam! Poszukuję tytułu :) Dzisiaj leciała w radiu. Przepraszam za jakość, ale mam głośniki z ...
-
Dwie piosenki kluboweWitam,szukam jednej piosenki z tego nagrania [www76.zippyshare.com] Konkretnie chodzi mi o jedna piosenkę ,tą która zaczyna się ...
-
Urywek trance/techno z radiaDodaje w załączniku
-
Teledysk o kropli wodySzukam piosenki,gdzie w teledysku widać kroczącą kroplę wody(wyskakuje ze szklanki,przechodzi przez sitko itp),która z biegiem ...
-
Piosenka "Gdy"?Witam. Ostatnimi czasy przypomniałem sobie kawałek, który słyszałem kilka lat temu. Piosenka zadedykowana była tragicznie zmarłej ...
-
-
What is love so ...Piosenka śpiewana przez kobietęWitam, jedyne słowa, które przychodzą mi do głowy to: What is love so ... dalej ...
-
bonus bgc lecz niewiadomo jaki remixWitam chciałbym żeby ktoś kto wie jaki jest to remix bonusa bgc to żeby podesłał ...
-
Co to za utwór?[youtube.com]
-
Piosenka z pranków Remiego[youtube.com] Chodzi o podkład do tego klipu.
-
Witam, szukam nazwy albo odnośnika popularnego motywuPamiętam go ze starych filmów, zaczyna lecieć gdy dany bohater widzi po raz pierwszy jakąś ...
-
Proszę o tytuł piosenki w tle filmu z YT :)[youtube.com] Chodzi o piosenke od 0:16
-
Pewna piosenka z filmiku na YT(opis)[url][youtube.com] - króciutki filmik z filmiku na YouTube, jeżeli ktoś zna, BARDZO proszę o pomoc ...
-
Kot budzi azjatke(japonkę?), która zaczyna śpiewaćWitam, poszukuje wykonawcy/tytułu piosenki której teledysk rozpoczyna sie gdy kot podchodzi do dziewczyny z dalekiego ...
-
Co to za muzyka z Porannego Rock'a[youtube.com] proszę przewinąć do 3:38 i tam jest taka muzyczka, proszę mi powiedzeć co to jest
-
Rozpoznanie Piosenki Hip HopKiedyś słyszałem utwór Hip hopu co było w nim na początku coś o głodzie,zamku i ...
-
Nutka do odgadnięcia.Proszę o tytuł. 23:37 minuta. [youtube.com] Nie musi być akurat ten remix.
-
Jaki może to być tytuł tego tracka?Na początku jest grzmot a potem jakiś loop pamiętam dźwięk tego loopa. To jest polski ...
-
zwiastun - pierwsza miłośćzna ktoś tytuł piosenki ze zwiastunu odcinków 1885-1889 z pierwszej miłości? [pierwszamilosc.polsat.pl]