-
Co to za polski wykonawcasZukałam i nie mogłam znaleść. Pomoże ktoś?
-
Czy ktoś zna ten utwór? :)[youtube.com]
-
Czy ktoś zna mozę piosenkę z 14:03 z tego filmiku?[youtube.com]
-
rozpoznanie utworuwitam szukam tytułu piosenki, mam jej urywek który zrobilem sam (fl studio) ale nie mam ...
-
Rap o papierosachWitam. Poszukuję RAPOWEGO utworu o papierosach. Pamiętam tylko że wykonywał go jeden człowiek i na ...
-
jak nazywa się piosenka z 0:20 tego filmiku?:)[youtube.com]
-
Nutka YouTubeDobry Wiezór. Mogę prosić nazwę pierwszej nutki ? ;) Dziękuję :) [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Potrzebuję pomocy w odnalezieniu jednej piosenki disco-polo, którą słyszałam przypadkowo w radiu we Wrocławiu, pamiętam ...
-
Gość z żółtą piłką (kulą)na głowie.Chodzi o wykonawce którego znakiem rozpoznawczym jest zółta piłka, czy kula zamiast głowy.
-
http://www.youtube.com/watch?v=c31RuKgqauQ2 piosenka, od 5 minuty ! pomóżcie proszę ! [youtube.com]
-
piosenkaczy ktoś zna?
-
będę niemziernie wdzięczny jak ktoś namierzy mi nutę[youtube.com]
-
kawałek piosenki... Techno/ElektroCóż to za nutka?? ;)
-
Muzyka z energy 2000[www33.zippyshare.com]
-
Piosenka w outrze[youtu.be]
-
Co to za piosenki[www6.zippyshare.com] 33:20 /01:50:45 ?
-
Jak nazywa się piosenka z gitarą i męskim głosem ?Witam, nie pamiętam nazwy piosenki, w której jest męski wokal i gitarka, coś w styl ...
-
Wsad Gortata pod nogą - muzyka[youtube.com] Bardzo prosiłbym o pomoc, co to za muzyka jest, bo wpisywałem w wyszukiwarkę część tekstu ...
-
Muzyka klubowaWitam. Poratowałby ktoś tytułem tego kawałka ? [www29.zippyshare.com] Pozdrawiam.
-
Szukam piosenki ktora ma slowa w refrenie (i can fa)Ostatnio sluchalem radia miedzy 21-23h w dniu 12.04.14r i leciala piosenka której szukam.Takie jakby techno ...
-
Podajcie tytuł tej nutki[speedy.sh]
-
Co to za piosenka ?[youtube.com]
-
Utwór z youtubeWitam, na jednym z kanałów na YouTube jakis koles ma w intrze fajny utwór ...
-
Z filmu ''Drobna niedogodność''W tym filmie jest fragment piosenki. Zaczyna się ona dokładnie w 00:31:35, jak koleś tańczy ...
-
Co to za nutka ?[youtube.com]