-
CO to za nutka dubstep[vube.com]
-
Ładna piosenka z gitarą i męskim głosemOstatnio leciało w radiu (ale nie pamiętam w jakim) bardzo fajne nagranie. Bardzo podobne do ...
-
X Factor, 19.04Co to za piosenka, która leciała pomiędzy występami dwóch piosenek dwóch blondynek u Ewy? Jedna ...
-
Nutka z seta, nie znam tutułuWitam wszystkich, interesuje mnie nutka w secie która leci od 13:20 min [www39.zippyshare.com]
-
Ultra Music Festival 2014Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaka jest nazwa pierwszej nutki, trwa chyba do 1:40 [youtube.com] Z góry dziękuję ...
-
Szukam piosenki!Poszukuje piosenki z warsaw shore, odcinek 8, urodziny Pawła, piosenka leci kiedy oni tanczą na ...
-
SZUKAM PIOSENKICześć szukam piosenki dość nowej , w której w refrenie gość śpiewa imie jakiejś dziewczyny ...
-
Jak nazywa się ten utwór? (The Voice of Poland)Zaczyna się w 15 minucie i 10 sekund.
-
Piosenka w tle X-Factor odcinek 8 pomocy!Znacie wykonawcę piosenki, która leciała w tle w X-factor, w odcinku 8 (dokładnie w takim ...
-
Poranny Rock i jego muzyka w tle.[youtube.com] Czy zna ktoś tą muzykę z tła? Byłbym bardzo wdzięczny jeżeli ktoś by pomógł. ...
-
Muzyka ze sklepu Cropp (teledysk)Witam, poszukuję pewnego utworu, który słyszałem dziś w jednym ze sklepów sieci Cropp. W TV ...
-
Kawałek z filmuCzy ktoś wie co to za piosenka leci w ostatniej scenie z filmu "Droga bez ...
-
Piosenka z słowami oh w refrenieMało wiem o tej piosence wiem ze śpiewa ja kobieta i mężczyzna , kobieta w ...
-
xfactor 19/04witam, czy ktos kojarzy utwor ktory lecial po pierwszym wykonawcy u Tatiany i Piaska? klimatyczny chyba ...
-
co to za nuta? ytwie ktos co to za nuta leci? od 3:34 [youtube.com]
-
Bit z freestyle'uWitam. Wiem, że to może być bardzo trudne, ale potrzebuje tytuł tego bitu w tle. ...
-
Znacie tą nute??? Proszę o pomoc[youtube.com]
-
W imię - melodia[youtube.com] Wiecie może co to za melodia leci w tle na samym początku? :) Z góry dziękuję ...
-
Poszukiwana nutka z filmikuPotrzebna nutka z tegoż filmiku: [youtube.com] Z góry dzięki ;)
-
Co to za piosenka w tle aniołki charliego 5/8?kiedy ona zaczyna masować tego gostka w tle leci piosenka chyba z fletni pana.Proszę o ...
-
Szukam piosenki ktora wczoraj slyszalem w aucieSpiewa to tylko jedna osoba akcent ma troche taki hiszpanski zaczyna sie od oooeooo Adrenalina(e) ...
-
muzyka z końca filmiku[youtube.com] Bardzo proszę o pomoc, szukam melodii z końca filmiku?
-
rydwany ogniaWitam. Potrzebuję tytuł początkowej piosenki z tego filmiku [youtube.com] trwa pierwsze 15 sekund. Proszę o pomoc
-
Szukam muzyki z intra Magia YJaki to utwór?
-
Muzyka grająca w tle z odcinka X FactorCzy ktoś wie jak nazywa się ta piosenka grająca w tle w załączonym fragmencie?