-
Piosenka z RockRadia - Obiecuję Ci...Cześć ;) Wracając dziś z uczelni usłyszałam w radiu (jestem na 99% pewna, że to ...
-
-
TYTUŁ z 55 sek Proszę o pomoc[youtube.com]
-
Piosenka z filmikumoże ktoś podać nazwę piosenki Linik [youtube.com] chodzi o piosenkę od 2.00min
-
Piosenka z youtubeJak nazywa sie piosenka od 1:30 ? [youtube.com]
-
Co To Za Nuta 36:17[youtube.com]
-
pomozcie rozpoznacZna ktos kawalki z 1 minuty i z 10min ? PILNE ! :) [www33.zippyshare.com]
-
Muzyka w tle z filmiku[youtube.com] - co to za muzyka w tle? Z góry dzięki
-
piosenka polskaPoszukuję piosenki, nie znam niestety słów, ale wiem jak wygląda teledysk. Wracają z jakiegoś pogrzebu, ...
-
W jakiej reklamie była ta piosenka?Ta piosenka leci jakoś falling in looove. W jakiej to reklamie? :D
-
szukam piosenki z zumbySzukam piosenki z zumby, śpiewa tam kobieta, nie jestem pewna w jakim języku, ale ma ...
-
Arabskie technopiosenka z "firmowego hot mixu vol 205" z 15 marca 2014 muzycznego radia. piosenka zaczyna ...
-
Kilka fragmentówByłabym wdzięczna jeśli ktoś z Was kojarzy chociaż jedną z tych piosenek. Wiem że krótko ...
-
wolna ballada z rmf fmWitam poszukuję spokojnej piosenki, którą można czasem usłyszeć w rmf fm, wykonanie: w j. angielskim wokal męski tempo piosenki: ...
-
jaka to piosenka z youtuba[youtube.com] co to za piosenka w 4;37
-
Piosenka z radiaPiosenka śpiewana przez dziewczynę. W refrenie słyszę uuu fallen (albo coś takiego) na końcu jest ...
-
pomocywitam szukam piosenki starej lata 80 ,pamietam tylko że w tytule było coś may frend ...
-
Utwór z pewnej uroczystośći tanecznejwitam, poszukuje tytułu tej piosenki, mam tylko kilka sekund nagrane telefonem. Z góry dzieki:)
-
Utwór Michała LorencaCzy wie ktoś, jaki tytuł nosi utwór zaczynający się w 55:11 na poniższym filmie? [youtube.com] W napisach ...
-
Piosenka z mixu na youtubeOtóż, DJ Adi-G dodał dawno temu godzinnego mixa, którego już chyba tam nie ma, pod ...
-
piosenka clubowa, 'africa' w tleWczoraj na imprezie slyszalam piosenkę, ktorej juz wczesniej szukałam, niestety bez skutkow. Jest bardzo szybka, ...
-
leciała w radiu kojarze ale nie znam tytułu ;cbyło coś oh can't you see, coś how much is there in the sea ...
-
Muzyka z bloga.Hello, zna ktoś może tą " muzykę/soundtrack" z tła? :D Byłbym bardzo wdzięczny, jak ktoś ...
-
Muzyka - link do YT[youtube.com] !!!!!!!!!!!!!! 2:10 - CO TO ZA PIOSENKA? !!!!!!!!!!! Jeżeli znacie cokolwiek - dawajcie znać :D Kilka znam ...
-
muzyka od 1:00[youtube.com]