-
Piosenka z YouTubeWitam, czy rozpoznałby ktoś wykonawce razem z tytułem w piosence/muzyce zawartej w tym filmie :) [youtube.com]
-
Nutka youtube.pl[youtube.com] Potrzebuje pomocy!!! Co to za nutka w tym filmiku z 3:45??? Proszęęę o szybką ...
-
Hej.Poszukuje piosenki z pogranicza electro,dubstepByła to piosenka w stylu skrillex summit,być może dubstep,ale bardzo delikatny,za nic nie moge jej ...
-
Co to za utwór ?Help :D
-
Piosenka słyszana w radiu Roxy!Piosenka ta leciała w radiu Roxy około roku temu dość często w porannych audycjach, jednakże ...
-
Muzyka z disco polo ? (fragment)Witam , szukam utworku ktory ostatnio slyszalem na disco polo gdzie laska spiewala "Aj ...
-
Piosenka z Must be the music[youtube.com] Potrzebuje tytuł piosenki która leciała w ...
-
Muzyka Project XJaka piosenka leci w filmie Project X, kiedy trójka znajomych wraca po imprezie do szkoły ...
-
TEEN WOLF - potrzebuje soundtrack'u !!J.W ; bardzo chciałabym znać piosenki z tego serialu a w szczególności piosenkę z 2 ...
-
Muzyka czasem leci w radiu CCMrefren : Jesteś moim przeznaczeniem, dzięki Tobie wierze w przyszłość gdzie nie spojrzę widzę Ciebie ...
-
Nutka YouTube[youtube.com] Mogę prosić nazwę nutki ? ;> Dziękuję i Pozdrawiam :)
-
Często to leci w CCM proszę o rozpoznanie utworurefren leci tak : Jesteś moim przeznaczeniem,dzięki Tobie wierze w przyszłość gdzie nie spojrzę widzę ...
-
Jaki to kawałek w podkładzie filmu, techno/electroWitajcie, jaki to kawałek leci w podkładzie tego filmiku? jak dla mnie, kojarzy mi się ...
-
Rockowa piosenka z filmu YouTubeJak nazywa się pierwsza nutka w tym filmie? Wiem ze cicho gra ale może ktoś ...
-
Mam trop! [youtube]Na YouTube jest film, w którym zawarty jest szukany utwór. Niestety dodawanie komentarzy pod filmem ...
-
Muzyka w tle.[youtube.com] wie ktoś może co to za muzyka w tle?
-
Undertaker vs Brock Lesnar WrestleMania 30 Promo #2Witam, jak nazywa się pierwsza piosenka z filmiku? Bardzo proszę o pomoc: [youtube.com]
-
Szukam teledysku i piosenkiNiestety, nie znam ani nazwy zespołu ani tytułu piosenki. Pamiętam, że w teledysku, którego szukam, ...
-
Nowa piosenka, "I think i love you so"Tak jak w temacie. Całkiem nowa piosenka, śpiewana przez grupę dzieci lub osoby które zmodulowały ...
-
Prosze serdecznie o pomoc !!! ;)Mam nadzieję, że znajdzie sie ktoś kto zna ten utwór. [youtube.com] jak coś jest ...
-
Piosenka z filmiku od 0:40[youtube.com]
-
Papa Dance- Maxi singiel w nowszej wersji zna ktoś?Szukam tytułu wersji piosenki podkład w linku [youtube.com] Nie chodzi mi o piosnkę wydaną w ...
-
Prosze BARDZO o pomoc !!Byłabym barrdzooo wdzięczna za pomoc ;)Pisenka z setu Dj Zychwryt (Kto nie pompuje ten nie ...
-
Stara piosenka:)Zna może ktoś taką piosenkę? Oto kawałek tekstu: Spodnie krótkie niczym gacie tłusta plama na ...
-
Melodyjka z gwizdaniem.[youtube.com] jak w tytule,proszę o tytuł lub wykonawcę,dziękuję!