-
poszukuje piosenki z zapowiedzi mam talent( castingu )w refenie jest spiewane ,,we a one" spiewa w szybkim tepie jakas kobieta piosenka raczej ...
-
Piosenka z filmu z youtubeChciałbym się dowiedzieć co to za piosenka : [youtube.com]
-
Błagam o podanie tytułu piosenki!Szukam tego tytułu od dobrych kilku lat. Już próbowałam wszystkiego :-( Konkretnie chodzi mi o ...
-
Super drum&bass!Witam :) Proszę o pomoc w rozpoznaniu tytułu i wykonawcy tego nagrania. Bardzo mi się ...
-
Filmik dla Kamila Stocha[youtube.com] Szukam muzyki , która została użyta do filmiku dla Kamila Stocha. ...
-
Taneczna piosenkaWitam :) Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu i wykonawcy tego niestety słabej jakości nagrania. ...
-
Rave - ...everybody need somebody to love...Witajcie :) Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu i wykonawcy tego nagrania. Zgrane ze starej ...
-
HELP ME PLEASE ! :)pomoże mi ktoś znaleźć tytuł tej piosenki [www31.zippyshare.com] Z góry dziękuję za odpowiedź :)
-
Reklama H&MMoże ktoś zna tytuł i wykonawcę piosenki z tej reklamy? Http://youtu.be/gcbAKUTI4YU
-
S-moon podcast fragment, poszukiwany tytuł.Jeżeli ktoś zna, to będę wdzięczny za podanie tytułu :) [www1.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka?Witam! Poszukuję piosenki , która zaczyna się od 51:45! Proszę pomoc! [www40.zippyshare.com]
-
aj aj aj x2witam szukam piosenki po angielsku, której refrenie 2 razy powtarzają się słowa aj aj aj, ...
-
"A my dla was zawsze" ?Poszukuję piosenki w której jest tekst mniej więcej: "A my dla was zawsze przyjedziemy i ...
-
cos rumunskiego...szukam 2 piosenek i na 99% mysle ze sa one od rumunskich wykonawcow...obie sa sprzed ...
-
Piosenka, kobieta + kawałek z tłumemPoszukuję tytułu piosenki, która leciała w Open.fm Do auta club, a której nie zdążyłem sprawdzić. ...
-
Utwór z Fear FM Hardcore Top 100 2009Witam, poszukuję tytułu tego kawałka. Nie ma go na trackliście, bo to jest kawałek z ...
-
Szukam piosenki, nagrałem ją telefonemOd 43 sekundy jest lepsza jakość Dzięki [wrzucacz.pl]
-
HandsUp Mix - brak playlistyWitam. Tym razem mam problem z odnalezieniem nutek, które występują w poniższym mixie: [youtube.com] Będę bardzo wdzięczny za ...
-
piosenka z reklamy piłki adidas lub nike!!!Jesto to dość stara reklama może z 2006r.. Jest w niej m@&%#n który kopie jakby ...
-
-
Mezo& Liber "Aniele"Witam, poszukuje teledysku z tej piosenki, ale w innej postaci jakby. filmiki były ukazane jak ...
-
Tekken Film Muzyka Z Filmumuzyka z filmu tekken ta poczatkowa.zna ktos tytul?
-
piosenka z trolla na omegle Ksi'amuzyka z otóż tego filmu [youtube.com] z 1:00 minuty
-
Szukam piosenki, link w opisie[www35.zippyshare.com]
-
Baby tonightSłowa, które zapamiętałem to coś takiego "Baby tonight, tonight". Wiem, że to mało, ale tylko ...