-
Mam a nie znam.. Delerium vs. Menno De Jong & Mark OttNie chodzi o Delerium ale o ten podkład.. Bardzo bym prosił o nazwe. Może to ...
-
Nazwa UtworuWitam poszukuję nazwy piosenki, tutaj mam urywek... Z gory dzieki [www68.zippyshare.com]
-
Siema co to za nuta ?[youtube.com]
-
co to za szybka piosenkakto to spiewa jaki tytuł...? odgadnie to ktos bo ja nie potrafie [w125.wrzuta.pl]
-
Poszukuje nuty .. pojęcia nie mam co to.[picosong.com] - tutaj kawałek nuty, wrzucam. może ktoś wie .. pilne.
-
gwizdanie w piosenceSzukam piosenki, dość spokojnej. Zaczyna się gwizdaniem, śpiewa kobieta. Nie jest to "wind of change" ...
-
ESKA TV, teledysk z dziewczynami na łóżkupiosenka CHYBA po hiszpańsku ale nie jestem pewna, wiem że w teledysku są jakieś ...
-
Nutka z filmu z YouTubeCo to za muzyka leci w tym filmie? ;) [youtube.com]
-
jaka to melodiaszukam piosenki z jaka to melodia spiewana na koncu programu odc 2856
-
Muzyka Klubowa Speed Club - Valentine's Night 2013Chciałbym się dowiedzieć jaki jest tytuł tej piosenki, wpadła w ucho mojemu koledze i próbujemy ...
-
Tytuł piosenki z tego filmiku na youtube, pomóżcie !!![youtube.com] o to ten filmik, interesuje mnie piosenka użyta jako podkład, szukałem po ...
-
why do you feel like... why do you feel likepiosenka śpiewana przez kobietę stara w radiu czesto leci nie jestem pewny tekstu bo dawno ...
-
piosenkaa to jakie utwory?
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] Potrzebna piosenka z 2:50 :)
-
piosenkajakie to utwory?
-
Załączam "nucenie"Pianino raczej. Powtarzający się rytm. Piosenka leciała w tv, jest stara. Chyba nie miała słów [youtube.com]
-
Remix może z 2008 roku. Tytuł LOVER. Link do piosenki.[youtube.com] To ta piosenka, widać, że kręcone dawno temu.. Proszę o pomoc.
-
Jaka to muzyka?Poszukuję
-
Jak się nazywa ten cover z nagrania?Witam, mam tutaj nagranie, na którym dziewczyna śpiewa piosenkę rihanny ft eminem - love the ...
-
Piosenka z reklamy auta pervectline?Witam, prosiłabym o pomoc przy znalezieniu piosenki z reklamy auta model PERVECTLINE. Czy ktoś wie ...
-
Reklama VW GolfKto w tej najlepszej na świecie reklamie VW wykonuje nagranie w 0:18, jak prowadzi gość ...
-
Kawałek z filmiku z youtubeSzukam tytułu piosenki, która zaczyna sie w 5:00 min filmiku, z góry dziekuje za pomoc. [youtube.com]
-
Kto wykonuje ten utwór w tej wersji ?[w80.wrzuta.pl]
-
Palestine - słowo z piosenkiPamiętam tylko to. "Palestiiiiiin everyone for the people" I to jest tak jak zapamiętałam. Słowa ...
-
Mam kawałek nutki i mam pytanie co to za nuta :)[www54.zippyshare.com]