-
Znacie tytuł tej piosenki ? (Nagranie)Znacie tytuł tej piosenki ?
-
Piosenki z filmówZ tego filmu poszukuję piosenki od: 6:20 www.youtube.com/watch?v=gMfv4NpAtzo&list=LL3cB_t1YcBTbzd6lnWWUwFw ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W tym filmie od 7:55 [youtube.com]
-
Piosenka z czeskiego radiawitam, wczoraj bedac w pradze spotkalem sie z super fajna wpadajaca w ucho piosenka, moze ...
-
Piosenka z radiaWitam Szukam piosenki która dzisiaj leciała w radiu Malbork. Słowa w piosence były mniej wiecej "żyjemy ...
-
piosenka początek pianino fortepian mężczyznaWitajcie. Piosenki szukam juz dwa lata napewno ktoś już ją słyszał może źle ją pamiętam ale ...
-
Proszę o pomoc - jaki to utwór.?!Witajcie, proszę Was o pomoc w rozpoznaniu poniższego utworu. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. --> [wrzucacz.pl] … ...
-
piosenka z "Po mojemu" Cejrowskiego - 7. odcinek, 2.s[player.pl] byłbym wdzięczny jeśli ktoś by mi mógł podać nazwę lub link do tej całej cygańskiej ...
-
Muzyka z gryPewnie mała szansa ale czy może ktoś wie co to za utwór? Konkretnie to jest ...
-
Rozpoznanie utworu z rosyjskiej reklamyPróbuję znaleźć nazwę utworu i autora piosenki z rosyjskiej reklamy. Jedyna co udało mi się ...
-
Piosenka Disco Polo...Witam potrzebuje piosenkę która leci... : "Chodź tu chodź Proszę cię Ja przytulę się do ...
-
Jak nazywa się ta muzyka?Z tego filmiku: [youtube.com] 0:55
-
piosenka z filmiku na YouTubeWitam, poszukuje tytułu piosenki z tego filmiku [youtu.be]
-
"the la problem" ??Hejka, szukam nutki, nie widziałem do końca teledysku, ale śpiewa chyba jakiś m@&%#n w żółtej ...
-
muzyka yt[youtube.com]
-
Piosenka lat 95-05Poszukuje piosenki, niestety nie znam słów ani wykonawcy, pamiętam jednak teledysk. Facet (afroamerykanin) śpiewa. Akcja rozgrywa ...
-
co to za nuta?[twitch.tv] co to za nutka w tle?
-
Polska piosenka, w stylu słowiańskimNa youtube jest taka piosenka, to nie jest "My Słowianie". W teledysku śpiewają kobiety, akcja ...
-
duży facet śpiewa na plaży z gitarą, balladaWitam , wszystko tak jak w tytule dodam że piosenka nie jest stara
-
Retrospekcja. Może znacie?[seciki.pl] Chodzi mi o nutkę z DJ Treck - 3, od 26 min do 31 ...
-
Co to za kawałek od 0:08 ?[youtube.com]
-
MuzykaJaka to muza z [youtube.com] do 0.15
-
Co to nuta? Około 20s charakterystyczny fragmentPrzepraszam za szmery. Znana nutka, chyba jakieś ostatnie czasy, charakterystyczny fragment około 20s.
-
Szukam piosenki z dziecmi w refrenieUslyszalem w radio piosenke z churkiem dzieciecym w refrenie, bylo to cos w stylu u2. ...
-
Jeden wokalista - świetny głosNie wiem czy w dobrej kategorii to dodałem ale to przez to że po prostu ...
-
Melodia z kabaretu, grana na pianinieCzy wie ktoś może jakiej piosenki cover jest grany na pianinie w tym odc. od ...