-
dance - refren ti tiri ti ti , ti ti tiri ti , trala lala tra la lala la lalalapiosenka z lat 80/90 , spiewa atrakcyjna kobieta , wiem ze w teledysku byla podloga ...
-
Piosenka z podsumowania serialu Californication[youtube.com] Pierwsza piosenka pojawiająca się w wymienionym trailerze
-
Piosneka z yt[youtube.com] od 0:07 do końca kompletnie wylecialo z glowy
-
Co to za sampel?[youtube.com] 0:35 Chodzi głównie o ten damski wokal, z jakiego oryginalnego utworu pochodzi.
-
Nieznana piosenka o piwieWitam Na kasecie znalazłem taką o to piosenkę [w272.wrzuta.pl] Znalazłem różne piosenki z takim tekstem ale ...
-
film o szkole śpiewuJest taki film, który oglądałam mniej więcej w 2005 roku, amerykański, o dziewczynie (blondyna), która ...
-
Techno I Orgazm.kawałek,w którym kobieta jęczy,cały kawałek składa się z tego,więc nie jest tutaj dodatkiem i slychac,ze używa ...
-
facet y irokezem i duo kobiet+ piosenkaW teledysku był gość z irokezem chyba czerwonym ,takie kolce.Zapraszał on kobiety do swojego hotelu ...
-
co to za nutki?chodzi mi o piosenki z tego filmiku [youtube.com] z góry dziękuję
-
Tytuł piosenki dance popularnej latem 2013 cipao cipaeHej, poszukuję tytułu piosenki którą kilka razy słyszałem na różnych dyskotekach. W klimacie Gustavo ...
-
Utwór klubowySzukam utworu z 0:24 :) wielkie dzięki :)
-
electro, pilne[youtube.com] zna ktoś te piosenkę? ;/
-
piosenka z wywiadu filipa chajzeraco to za piosenka od 23 sekundy bardzo prosze o pomoc [youtube.com]
-
Czy zna ktoś pierwszą piosenke z filmiku?[facebook.com]
-
Tradycyjnie - Co to za utwór?Proszę o rozpoznanie piosenki w tle :) Przy okazji możecie się pośmiać ;p Z góry ...
-
Szukam piosenkiW ref dziewczyna spiewa jumping in the jee
-
Z tego lub zeszłego rokuPamiętam tylko teledysk..jedzie facet samochodem, ciemne czarne włosy, ok 40 lat...teledysk barwny ...kolorowy stary ford..chyba ...
-
Muzyka z YOUTUBEZna ktoś nazwę tej nuty ? Z góry dziękuję za pomoc! :) [youtube.com]
-
PomocyTeledysk bodajże kręcony na dachu,pełen chill , słońce,grill, piwko itp.. coś w stylu (cudowny/piękny/wspaniały) dzień ...
-
Teledysk: blondynka z psemSzukam piosenki. Pamiętam tylko, że w teledysku pewna blondynka w dużych okularach, ubrana w krótką ...
-
Piosenka z filmiku na yt. Link z czasem podane.Witam, Poszukuję piosenki, która odtwarzana jest od 0:25 do 0:48 Ta sama piosenka jest również pod koniec ...
-
co to za piosenka (Gangsta Rap)[hostuje.net]
-
Czy zna ktoś tytuł od 4:40?[youtube.com]
-
Nazwa piosenki?[www29.zippyshare.com] 01:30:34 ?
-
Tytuł piosenki z filmu z YTwitam, wpadł mi w ucho kawałek muzyki, pierwsze 1,5min filmu do przemowy Rokiego. Jeśli ktoś zna ...