-
"PANDORA BOX" po polskuWitam.Czy ktoś zna może, polską wersję tej piosenki tzn. nie mam na myśli tłumaczenia oryginału ...
-
Nazwa piosenki z filmikuHej, Wie ktoś jak nazywa się piosenka z tego filmu, która leci przez chwile od 4:44 ...
-
Piosenka z filmiku.Cześć! Czy ktoś zna piosenkę z tego klimatycznego filmiku? [youtube.com] Mi się ona kojarzy z The Doors, ale ...
-
piosenka z filmu hell 2011.[cda.pl] kiedy jada samochodem na początku ??
-
Co to za piosenka ?Co to za nutka? Nie moge skojarzyć wykonawcy choć znam ją dobrze. Słów też nie ...
-
Muzyka z filmu na youtube[youtube.com] Proszę o pomoc w odnalezieniu kawałka, który jest puszczany na tym filmie. Z góry dzięki :*
-
Co to za nuta? - World Pole Dance 2014Czy ktoś zna muzyke z tego filmiku: [youtube.com] ? pierwsza od 00:00 do 00:13 druga od 01:04 ...
-
Szukam Piosenki Z Harmonijkawitam. szukam piosenki gdzie w refrenie ( przed lub po) jest krótka przygrywka z ...
-
-
Siemka co to za nuta w 4:55[youtube.com]
-
Piosenka z przed kilku latHej, kojarzy ktoś może co to za piosenka? [www29.zippyshare.com] Chodzi mi po głowie już pare ...
-
Proszę o tytuł i wykonawcę.Co to za utwór i kto go wykonuje?
-
Ballada śpiewana przez faceta z powtarzaniem 'u mama'Zupełnie nie pamiętam gdzie i kiedy usłyszałem tę piosenkę, ale wierzę w Was. Facet, najprawdopodobniej ...
-
Szukam piosenki disco polo ...Szukam piosenki disco polo w refrenie spiewaly kobiety cos w stylu : Najlepsi chlopcy ...
-
Kto wykonuje ten utwór można go odsłuchać z linkujest to piosenka z filmu Maksymalny wyrok z Catherine Oxenberg ,będe wdzięczna o tytuł i ...
-
Co to za piosenka? link![autokrata.pl]
-
Gosc z glowa tygrysa pirata tanczy w hoteluWitam. Czy ktos zna wykonawce, utwor piosenki - w teledysku tanczy koles ktory ma glowe ...
-
Piosenka z intra YouTuberaWie ktoś może jak nazywa się piosenka z intra Karllos'a? :) [youtu.be]
-
piosenka z reklamy A. Chylińskiej RMF FMKto śpiewa piosenkę, która jest w reklamie programu Agnieszki Chylińskiej w radiu RMF FM
-
przed rozpoczęciem piosenki chłopak kłóci się z dziewcWitam, szukam piosenki w której przed jej rozpoczęciem słychać kłótnię chłopaka z dziewczyną. Dziewczyna go ...
-
Kto zna tytuł?Ktoś zna tytuł tego utworu?
-
piosenka z YT[youtube.com] jak się nazywa ta piosenka ?
-
pomocypeja z zagraniczym refrenem spiewanym przez kobietę
-
pen fm radio houseszukam piosenki house z godz 17.30.17 45 piewala ja laska był to remix
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki, którą słyszałam kilka lat temu na youtubie. Niestety w ogóle nie pamiętam kto ...