-
Co to za piosenka w 1 minucie34 sekundy?1:34 co to jest za piosenka??? [youtube.com]
-
Prosze o rozpoznanie tej nutki .[youtube.com] PROSZE O ROZPOZNANIE TEJ NUTKI CO JEST W INTRZE (NA POCZĄTKU FILMIKU) Z GÓRY ...
-
pilna pomocmay frend wi prosze o poprawny tytuł wykonawca to drap costam
-
Nutka z yotube i raklamy ipla!!!!![youtube.com]
-
Bella mia dove say - Radio PiekaryDziadek mnie męczy o tą piosenkę, usłyszał ją około 6 kwietnia (niedziela) w audycji radiowej ...
-
DJ HAZEL DJ'S DAY 2003 Klub QULT WARSZAWAProsił bym o tytuły z tego mixa, od 0:00 do 12:00 [youtube.com] Z góry dziękuje
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] 5:17-6:00 zna ktoś?
-
Siema co to za nuta na początku ??[youtube.com] zna ktoś tą nutke ?
-
Co to za piosenka?[youtube.com] 33:30minuta ?
-
Utwór z pokazu delfinówWitam Czy ktoś jest w stanie podać tytuł utworu z pokazu delfinów [vimeo.com] od momentu 14:41 ...
-
piosenka coś jakby rockowa ale nie wiem !nie pamietam tytulu ;c
-
Poszukuje piosenki (Link gdzie nuta leci w tle)[facebook.com] Tutaj mam link gdzie dana piosenka leci w tle , niestety innego linku z tą ...
-
Co to za nuta?Jakieś intro?Co to za nuta?
-
Zna ktoś ten remix?Witam zna ktoś remix sweet dreams z tego seta ? zaczyna sie od 2.55 [youtube.com] Jedna piosenka ...
-
Starsza piosenka - plik audioZnam tą piosenkę z dzieciństwa. Bardzo mi się podoba, ale kompletnie nie wiem o niej ...
-
motor show[youtu.be] jak sie nazywa ta charakterystyczna nuta, nie chodzi o caly remix ale cala nuta
-
piosenka elektronicznakobieta śpiewa coś w stylu "have some fun" i tylko tyle reszta to beat podobne ...
-
Film "Druhny" - Popularny utwor weselnysluchajcie jest misja zycia ! Nieliczny podolaja ! 1:13:25 ---> w tym czasie na pozytywce ...
-
X Factor - piosenka z 5 odcinka.Witam! Szukam piosenki, którą śpiewał Grzegorz Armanowski w 5 odcinku X Factora, do posłuchania tutaj: [xfactor.tvn.pl] Szukałem ...
-
Muzyka fortepianowaSzukam tego utworu
-
RUSKIE DISCOszukam piosenki z tego filmiku [cda.pl] SAMEGO FILMIKU RADZE NIE OGLĄDAĆ ( NIE WIEM CZEMU ...
-
PLEASE, PLEASE, PLEASE.. !!!Delikatne piosenka, w tle podgrywa gitara akustyczna, śpiewa kobieta, niski głos(tak mi się wydaje przynajmniej ...
-
Piosenka animePiosenka jest troche dziwna zaczyna sie od grupki przyjaciol gdzie ida na basen i po ...
-
prosze o tytułByła to stara piosenka coś w stylu "forever young " w teledysku był Facet który bodajże ...
-
Rozpoznanie piosenki uslyszalem w sklepiewydaje mi sie ze moga to byc starsze lata, dyktafonem nagralem troche piosenki lecz jakosc ...