-
Muzyka PlusligaDla kogoś kto choć trochę interesuje się polską siatkówka: Od razu po meczach przedstawiane są skróty ...
-
Teledysk z jajkamiWitam, w okolicach 2000r. w TVP1 leciała lista przebojów. Z tego co pamiętam, szukana piosenka zajęła ...
-
Posenka Trance/HouseSiemka ! Szukam tytułu pewnej piosenki, mam ją na komputerze, ale był to tylko ...
-
co to za piosenka ? disco set horse arena 0:53:30co to za nuta z czasu 0:53:30 tego seta bardzo mi zależy z góry dzięki ...
-
Utwór z filmiku[stancenation.com] Witam czy jest ktoś w stanie podać mi tytuł utworu z tego filmiku ...
-
Piosenka w stylu lat 80./90.Witam. Poszukuję piosenki z lat 70.-90. Śpiewana jest przez kobietę mającą bardzo podobny głos do ...
-
Szukam tego remixaProszę o pomoc.
-
co to za nutka z końca filmiku??[youtube.com]
-
szukam kawałkaWitam ostatnio byłem na koncercie i przed rozpoczęciem puszczali kawalki. Szukam kawałka którego refren zaczynam ...
-
open fm10.04.14 data szukam piosenki house z godz 17.30.17 45 z kanału house radia ...
-
Muzyka z filmu "Tupac Geniusz Hip Hopu"[youtube.com] 6:34 męczy mnie ten kawałek, a z wpisywania tekstu nici, bo chyba źle słysze ;) ...
-
Piosenka Tupac'aProszę o pomoc, wiem że jest to na pewno 2pac, ale nie mogę nigdzie znaleźć ...
-
Piosenka bit z 2pac hail mary śpiewaja po niemieckubyla taka piosenka na yt co miala bit z 2pac-hail mary ii oni spiewali chyba ...
-
Szukam piosenki z X-Factora która leci w tlejak w tytule interesuje mnie muzyka, która leci w tle od 2 minuty w poniższym ...
-
RADIO CCM Poszukuje PiosenkiWitam Słuchałem wczoraj radio CCM i mniej wiecej o godzinie 12:40 leciała piosenka . W refrenie wychwyciłem ...
-
Piosenka z youtube...2Czesc zna ktos piosenke z 5:50 z filmiku? [youtube.com]
-
Nutka z RMF MAXWitam. Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu nutki, która "leciała" w RMF MAX w nocy z 12/13.04.2014, ...
-
Piosenka z you tube?Czesc,zna ktos moze piosenke z 14:33 z filmiku... [youtube.com]
-
Sountrack z Hardkor DiskoMógłby ktoś pomóc mi znalezc albo powiedziec jaka byla muzyka w hardkor disko? Oprocz 'Co ...
-
19 minuta prosze o tytuł[www73.zippyshare.com] 19 minutka kto zna tytuł ?
-
Piosenka yeyeye co to za utwórSzukam piosenki gdzie chlopak spiewa ciagle refren yeyeyeye a jak konczy to zaczyna dziewczyna spiewac ...
-
piosenka z filmucześć, czy ktoś wie jaki jest tytuł piosenki od 1:18? [youtube.com] Z góry dzięki za pomoc :)