-
piosenka z youtubesorry za dźwięk auta w tle ale muzyka jest z kanału gościa który opowiadał o ...
-
if you wanna dance mi amor ...poszukiwana przeze mnie nutka to utwór trochę ala latynoski a przynajmniej mi się z takim ...
-
Kulisy meczu: Lech Poznań - Wisła KrakówProszę o tytuł utworu który rozpoczyna się około 4:38 w załączonym filmku: [youtube.com]
-
Piosenka z Mixu (cz.2)Witam, znowu poszukuje tytułów i wykonawców piosenek z mixu.
-
Nuta z TenMinMix pls[youtube.com] zaczyna się od 9;26 do 9;57 proszę o nazwe nutki ... ;c
-
Szukam piosenki. Zespół mulatka krecone wlosy mloda.Tak jak w temacie szukam piosenki,wykonawcy.Opisze teledyski jak wyglądają (oby dwa ta sama piosenkarka) 1 piosenka- ...
-
pioseneczka bardzo fajna[seciki.pl] nutka leci tak od 45 minuty . ;)
-
Soundtrack Dynamo Wiecej niż magia s02 e02Witam poszukuje piosenki z początku serialu Dynamo wiecej niż magia z sezonu 2 odcinka 2 ...
-
Kto kojarzygdzieś w okolicy 2006 roku miałem nagrany taki niesamowity kawałek, na początku którego przez dobrych ...
-
Step up 4 potrzebna pomocJest to piosenka, którą w 14:20 się zaczyna :) Bardzo proszę o tytuł :) Z ...
-
Co to za kawałek [wrzuta][patrz.pl] Może ktoś zna tytuł tego kawałka?
-
Piosenka z radiaPiosenka śpiewana przez mężczyznę. W refrenie słyszę słowa : you own my heart, you own ...
-
Muzyka z filmiku na youtubeWitam. Prosiłbym o podanie nutek z dwóch filmików 1: [youtube.com] Piosenka zaczyna się od 0:07 i trwa ...
-
Proszę o pomocWitam czy wie ktoś jak nazywa się ścieżka dźwiękowa tak do 56s filmiku? [youtube.com] Pozdrawiam
-
Piosenka z surowych rodziców.[player.pl] zaczyna się ona w 3:12, no bardzo mi się spodobała i ciekaw jestem tytułu. obiło ...
-
Kto wykonuje piosenkę końcową z 977 odcinka M jak miłoKto wykonuje piosenkę końcową z 977 odcinka M jak miłość
-
piosenka z m jak miłość odc 977muzyka końcowa z odcinka 977 m jak miłość
-
Troszke dłuższe[youtube.com]
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?Proszę o tytuł i wykonawcę. Piosenka znana, jednak nie mogę przypomnieć sobie tytułu.
-
Muzyka z filmu z youutbe- rosyjskaJakaś rosyjka piosenka od 13:20do 15:00 Pozdrawiam [youtube.com]
-
Nutka youtube.. :D[youtube.com] Proszę o pomooooc... Jak się nazywa ta muzyka? Dzięęękuje z góry!
-
Szukam piosenki "zusammen (coś tam) tanzen"Szukam piosenki, takie techno rok 2009/2001, dają basy, mocny męski głos śpiewa(tak w sumie to ...
-
szukam piosenki z samplem "check out the sound..."Szukam piosenki, w której dosyć ostro eksploatowano sampel "cheack out the sound (i tak dalej)". ...
-
#PIOSENKA#DNKU#YOUTUBE[youtube.com] MUZYKA NA SAMYM POCZĄTKU, PROSZĘ O POMOC
-
Starsza piosenka - śpiewa ładna wokalistka : )Hej, szukam piosenki (leciała w RBL.TV ale nie zdążyłem zobaczyć tytułu), raczej należy do tych ...