-
muzyczka z tego filmiku? z góry bardzo dziękuje :)[youtube.com]
-
Drive angry-piekielna zemsta.Piosenka z ciężarówkiWitam,poszukuję piosenki jaka leciała w ciężarówce którą jechał "księgowy" na blokadę policyjną. znana lecz chyba ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka? Umieściłem w załączniku. Była w filmie na youtube ale tego filmu ...
-
justin bieberBŁAGAM POMOCY JKA SIE NAZYWA PIOSENKA KTÓRA GRA JUSTIN OD 2 35MIN [youtube.com]
-
co to za nuta[www68.zippyshare.com] Co to za melodia z tego krótkiego dżingla
-
Co to za nutka (nagranie)Siemka. Wie ktoś może, co to za nutka? (druga piosenka: 4:30) [www48.zippyshare.com] Z góry wieeelkie dzięki ...
-
Rozpoznanie damskiego wokalu w piosenceHej, czy ktos pomoze mi ustalic, kto wykonuje ten damski wokal w tle? ;) [youtube.com]
-
Tajemniczy utwór!Witam, poszukuję tajemniczego utworu spod linku -> [youtube.com] Znajduje się on w przedziale 14:54 - 18:09! Prawdopodobnie ...
-
Reklama Top Gear na TVN TURBOWitam, czy ktoś wie co za nuta leci w tle reklamy nowego sezonu Top Gear ...
-
Tytuł muzyki wykorzystany w tym filmie[youtube.com] Chodzi mi o pierwsze 30 sekund, znajomy powiedział mi że muzyczka jest fantastyczna i taka ...
-
Piosenka Z Radia 5Słyszałem piosenkę w radiu 5! Była skoczna. Było to dzisiaj, czyli 15.03.2010 około od godziny ...
-
Wiecie może jak się nazywa ta nutka ?:)[youtube.com] , Nie korzystałem z zawartości filmiku , ale natrafiłem na niego przypadkowo , kiedy ...
-
Teledysk z pieskamiWitam szukam teledysku a właściwie piosenki z niej emitowanej tak na oko w latach 2004-2007 ...
-
Rockowa piosenka z "zachrypniętym" vocalemSzukam pewnej rockowej piosenki z mocnymi gitarowymi wejsciami i dosyc mocnym brzmieniem gitary w podkladzie,spiewana ...
-
Piosenka z intra Marka Kondrata "Podrożę z winem"Proszę o podanie imienia autora i tytułu piosenki z intra Marka Kondrata "Podróżę z winem" link: ...
-
Piosenka śpiewana przez dziewczynęW tekście piosenki słyszę w refrenie ,,No chicabana du de bujladongo, no chicabana du so ...
-
-
Mówiąc inaczej na YTCo to za muzyka na początku programów serii Mówiąc inaczej na YT.
-
co to za nuta ?szukam kogoś kto pomoże mi znaleźć piosenkę jak wchodzi blondyna 2:10 [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na YTPomoże ktoś ? Z góry dzięki ;) [youtube.com]
-
ciekawy bitZna ktoś tytuł [www20.zippyshare.com]
-
Piosenka z youtube (DJ HAZEL)Co to za pioseneczka od 34 minuty [youtube.com] Z góry dziękuję :)
-
Teledysk mężczyzna łóżko kobieta pokójSzukam piosenki z przed kilku lat nawet wczoraj leciała na eska.tv we fresh mix ...
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich:[youtube.com]