-
piosenka z gta 5[youtube.com] a chodzi dokładnie o tą co rozpoczyna się w dwudziestej pierwszej minucie.
-
Teledysk: dziewczyna gra na skrzypcachWitam :) Poszukuję piosenki, stosunkowo młodej, kawałek klubowy, chyba drum& bassee, dziewczyna ( brunetka- nie Vanessa ...
-
witam szukam pomocy w znalezieniu piosenki.Witam bardzo zależy mi na znalezieniu piosenki otóż z tego zwiastunu filmu piosenka zaczyna się ...
-
Tytuł podobnego utworu na podstawie samplaWitam Mam pytanie.Przesłuchałem kawałek Słoń-Szczerze i jakbym sampel 0:20-0:32 gdzieś słyszał.Znacie jakieś inne kawałki z tym ...
-
Muzyka z filmiku Rezi'egoKtoś poznaje nutę w momentach: 2:03-2:14 i 4:14-4:20 ? :) Link: [youtube.com]
-
Szukam znanego motywu muzycznegoTen dżingiel chyba pojawia się często w starych filmach czy kreskówkach. Zaczyna grać gdy postać ...
-
Muzyka z Warsaw Shore Sezon 2 Odcinek 2Szukam tytułu piosenki, z 2 odcinka, drugiego sezonu. Piosenka gra od ok. 25 minuty. Tekst ...
-
Nuta z filmkiku na ytWitam potrzbuje nuty ktora leci w tym filmiku mniej wiecej od 56 sekundy. Z gory dzieki. [youtube.com]
-
Piosenka z programu THE VOICE KIDS[youtube.com] Jak się nazywa piosenka, która leci od 2:05? :) Dziękuję za odpowiedź!
-
Baby Please? | Pełna wersjaCześć :) Chodzi mi o piosenkę z linku poniżej. Potrzebuje jej tytułu, albo pełnej wersji. Mam ...
-
Szukam piosenki, której znam jedynie teledyskWięc tak. Na początku biegnie dziewczyna, potem chłopak (jest dużo czerwieni w teledysku), biją się ...
-
Co to za remix AnimalsWitam zna ktoś tytuł i wykonawce tego remixu
-
Podkład Polskie Kwiaty !!!Bardzo potzrebuję na jutro podkład do piosenki Polskie kwiaty Do pobrania cały :) Proszę...
-
Taniec Kwiatkow (?)Witam, zna ktoś może tytuł piosenki z tego filmu? [youtube.com] Byłbym bardzo wdzięczny,
-
Eat sleep remixWie ktos co to za remix? [www68.zippyshare.com]
-
-
nuta z RP.pl[www21.zippyshare.com] 27.20 co to za nuta ? chodzi dokładnie o wokal ?
-
Szukam Piosenki Rap/Trap (+załącznik).Ostatnio oglądając clipy na youtube natrafiłem na piosenkę która była "wpleciona" w środek filmu i ...
-
Muzyka z dzieciństwa setWitam wszystkich... potrzebuje waszej pomocy... A więc szukam jednego setu z disco polo w tym ...
-
Kojarzy ktoś taką piosenkę?usłyszałam u znajomego fajną piosenkę. niestety nie pamiętam za wiele. wiem, że na początku śpiewała ...
-
Po francusku (akordeon,skrzypce), styl Yann TiersenWitam, szukam tytułu piosenki z linka youtube, zaczyna się od 4:30 [youtube.com]
-
piosenka z mundialu 1998 pop discowitam poszukuje piosenki bodajże z okresu mundialu 19998 ro ku w tekście są podane nazwiska ...
-
piosenka z radia famy -j wont get (s) you?poszukuje piosenki grana byla w radio fama dnia 17,07,2012 okolo godziny 18.20 w slowach bylo I ...
-
Nowa piosenka ŁohohohohoPoszukuje piosenki akutalnie znanej.. Bardzo czesto leci w radiu teraz. Styl cos al'a "Bastille" "imagion ...
-
szukam utworuszukam utworu czesto leci u mnie w pracy ale nie mamy listy utworów. znalazłąm ...