-
Pytanie o filmWitam.Szukam pewnego filmu który oglądałem bardzo dawno a chciałem go sobie odświeżyć.Mianowicie to była jakby ...
-
bit z filmu[youtube.com] zna ktoś bit od 0:55?
-
Szukam Piosenkiproszę o pomoc, poszukuje piosenki, która zaczyna się dźwiękiem syren (alarmu??). Wiem, że gdzieś ją ...
-
po clipie do tytułu :PKiedys oglądałam Rock your baybe i była piosenka chyba Cheryl Cole tak myślę. Teledysk był ...
-
Polska pozytywna piosenka z ok. lat 90Kompletnie nie pamiętam jak to leciało, ale wiem, że śpiewa to facet, i chyba w ...
-
Acid Tekno - jaka to melodia?[youtube.com] Ogarnia ktos jaka nutka leci w 15:45? Z gory dzieki za pomoc :)
-
"take me home" lub jakoś takjak w tytule, w refrenie było prawdopodobnie "take me home" wszystkie wyrazy takie przedłużone, śpiewał ...
-
Cheryl ColeKiedys oglądałam Rock your baybe i była piosenka chyba Cheryl Cole tak myślę. Teledysk był ...
-
Teledysk z rolnikamiposzukuje piosenki, która leciała kiedyś na ESKA TV pamiętam, że po teledysku ten prowadzący mówił ...
-
Utwór, z 4fun.tv wczoraj 04.04.14r godzina 22:20Szukam kawałka, który leciał jak w temacie, w okolicach 22:15-22:20 Był to kawałek z klipem tzw. ...
-
Szukam piosenki po videoclipieWitam! Szukam piosenki, jest dość stara. Nie znam tytułu ale wiem że jest o miłości. ...
-
Polska pozytywna piosenka z lat 90Kompletnie nie pamiętam jak to leciało, ale wiem, że śpiewa to facet, i chyba w ...
-
co to za piosenka, lata 90 ( chyba )jak ktos moze to niech pomoze, co to za piosenka : [w631.wrzuta.pl] z gory dzieki :)
-
Szukam pilnie trash electroPoszukuje pilnie nutke podobna do tej - [soundcloud.com] bylu dluzsze przerwy pomiedzy basem ;] ...
-
Cheryl ColeKiedys oglądałam Rock your baybe i była piosenka chyba Cheryl Cole tak myślę. Teledysk był ...
-
Muzyka z tego filmiku.[youtube.com]
-
damski wokal, znana piosenkahej, szukam pewnej piosenki, często leciała w radiu jest dość szybka, myślę że gatunek r&b, śpiewa ...
-
Co to za piosenka w tle z Voice of Poland IV?[voice.tvp.pl] rozpoczyna się od 52 minuty i 41 sekund.
-
Revolution...Witajcie. Na moich zajęciach fitnessowych często leci kawałek, którego słowa brzmią mniej więcej tak: ".. ...
-
Jaki to utwór? :)Czy ktoś może rozpoznaje tą piosenkę?
-
Piosenka z filmiku http://www.youtube.com/watch?v=kTow[youtube.com] jak się nazywa ta piosenka?
-
Witajcie zna ktoś tutuł ?[youtube.com] chodzi mi o piosenkę która zaczyna się w 3:55 gdyby ktoś znał tytuł było ...
-
Jak sie nazywa ta piosenka ?Jak sie nazywa ta piosenka ?
-
piosenkaCześć mam problem z odszukaniem piosenki z przed 5 lat pamiętam że w teledysku ...
-
Co to za piosenka ? Ktos Wie[youtube.com]