-
włoska piosenka la musicaposzukuje piosenki w refrenie spokojnie mężczyzna śpiewa prawdopodobnie po włosku 'la mon la zita, la ...
-
lekarze odcinek 2 sezon 4 zapowiedźSzukam piosenki z odcinka który ma być emitowany w tą niedzielę. A dokładnie z zapowiedzi ...
-
Co to?Co to za nutka?
-
Co to za nuty?part.3 50-51Jak w temacie
-
DMC jaki to wykonawca?Dołączam linka bo nie mogę wrzucić pliku [w959.wrzuta.pl]
-
Znana piosenka od 0:35 poproszę o tytuł.[youtube.com] Od 0:35
-
cover iggy pop passengerOstatnio urzekła mnie pewna wersja passengera iggy'ego popa, niestety było to w klubie, nie zapytałam ...
-
co to za nuta[youtube.com]
-
4 piosenka z finału z 5.05.2014 ?4 piosenka z finału z 5.05.2014
-
Piosenka, znana, proszę o tytułWitam. Już na kilku stacjach w necie i w radiu słyszałem tą piosenkę. Zna ktoś tytuł? Z ...
-
może ktoś zna lub wie co śpiewają (nagranie)Niestety posiadam tylko krótki fragment piosenki, ale może ktoś zna i pomoże :) znalazłam jeszcze ...
-
co to za nuta w 0.40 ?[youtube.com]
-
-
Kawałek paktofonikiWitam Na serwerze W CS w przerwie leci kawałek paktofoniki jesteś bogiem ale jakiś inny.Wie ktoś ...
-
Poszukuje oryginału. PomocySiema. Jak nazywa się tytuł tej nuty z remixu. [youtube.com]
-
spokojna piosenka posluchaj prosze :)Hej :D prosilbym o tytul tej piosenki bo ja nie mam pojecia co to jest ...
-
Co to za piosenki ?[www78.zippyshare.com] Pierwsza piosenka i z tego [www44.zippyshare.com] 01:00:10 dokładna nazwa (wiem tyle, że Tiesto ale ...
-
Teledysk z kapelą grającą we wnętrzu ciężarówkiPolska kapela, tekst polski, piosenka raczej nowa, najbardziej zapamiętałem to że w teledysku grali we ...
-
Piosenka z gry Sweetest Princess Snow WhiteKtoś z was zna piosenkę lecącą w tle tej gry? Pewna "osoba" poprosiła mnie o znalezienie ...
-
blondynka, mikrofon na statywie, sepleni, duza szczekaPoszukuję piosenki, do której teledysk był promowany na youtube ok.2007-2009r. Śpiewała ją po angielsku blondynka, ...
-
Szukam piosenki blagamSzukam piosenki gdzie spiewa dziewczyna z facetem piosenka jest raczej w srednim tempie, ma chwytliwy ...
-
Interesuje mnie nazwa piosenki 4:24 - 4:30Tak jak w temacie, interesuje mnie nazwa piosenki z 4:24 do 4:30 z tego filmiku ...
-
Nutkaprosiłbym o tytuł tej piosenki [www50.zippyshare.com]
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZG1AT6tylA4#t=246[youtube.com] wymieni ktoś nazwy nutek?
-
Pomożecie ?[nuteczki.pl] Jakby ktoś rozpoznał co kolwiek niech da tytuł :) Szczególnie początek