-
Potrzebna pomoc ! co to za nuta ?!Co to za nutka ? Ktora leci na samym poczatku. Blagam... [www18.zippyshare.com]
-
Czy zna ktoś melodie, która leci w tle?[youtube.com]
-
Co to za klip i tytuł wykonawcy???Proszę o pomoc...czy ktoś rozpoznaje co to za wykonawca w tym klipie od 00:00 do ...
-
Co to za piosenka Proszę mi pomóc ! :)Znalazłem tylko urywek w zapowiedzi nowej dziewczyny w Trecu :P A nutka w podkładzie jest ...
-
Tytuł utworu który leci w tleWitam. Zna ktoś utwór który leci w tle w 9:37 minucie? :) [youtu.be]
-
muzyka mojego ojcaWitam Ten który zna tytuł tej piosenki i autora po tekście który napiszę dostanie o ...
-
WK Żyła po debiutach muzyka[youtube.com] zna ktoś?
-
-
Nowa wersja "popcorn"Witam! Poszukuję piosenki zasłyszanej przypadkiem w jakimś radiu. Jest to jakiś nowszy remix "popcorn", coś ...
-
Znam cutsy, nie znam kawałkaHej, szukam polskiego rap tracku, gdzie na początku są cutsy z Lords of the Underground ...
-
Poszukuje piosenki z filmikuWitam, poszukuje tej piosenki: [youtube.com]
-
Męski Wokal, w piosnce powtarzane słowa THE PARTY na na na na na na ( nie wiem co dlatego pisze )słowa powtarzane cały czas, Fajny miły dla ucha housik. Prosze o pomoc
-
I love you mary janeczesc! siedzi mi w glowie utwór, z ktorego jedyne co pamiętam, to słowa "i love you ...
-
zna ktos ten techno utwor??bede wdzieczna jak ktos podesle nazwe, sorry za jakosc
-
Piosenka z filmiku na facebookuSiema, rozpoznaje ktoś tę piosenkę? ? [facebook.com]
-
You Can DanceSzukam piosenki z odcinka 3, sezon 9, od 5 minuty 20 sekund
-
Pytanie odnośnie Borgore & Dudu Tassa - WayakCzy istnieje jakiś remix który ma przedłużenie refrenu zaczynający się od 0:48, lub całą piosenkę ...
-
Co to za remix Nirvany - Smells like teen spirit?[www19.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka? proszę o pomocco to za piosenka? może ktoś wie, występuje w poniższym filmiku w 3:28 [youtube.com] proszę o szybką ...
-
disco poloWitam ostatnio usłyszałem słowa "Jestes wlasnie taka jakbym chcial, powiedz co mam zrobic bym cie ...
-
Muzyka z klubuKawałek z klubu z mocnym bitem, bardzo elektroniczny.
-
potrzebna pomoc, muzyka z filmiku z instagramu[instagram.com] to jest ten utworek, nie chodzi mi o teledysk bo wiem ze to z ...
-
Co to za piosenka od 0.00 do 1.20?Potrzebuje tytuł tego utworu: [youtu.be]
-
Co to za muzyka ?? Jest znana ale nie znam tytuluCo to za muzyka ? [polsatsport.pl]
-
Teledysk z wilkiem w zimie w teledyskuFacet w teledysku (wykonawca pisoenki) chodzi po śniegu i są takie przeskoki na jakiegoś staruszka, ...