-
Pomoże mi ktoś ?[youtube.com] chodzi mi o tą francuską odgadnie ją ktoś ?
-
Pilne. Piosenka z restauracji.Witam. Może ktoś kojarzy ten kawałek. Nie rozpoznaje jej w tej jakości żaden z programów ...
-
PetardaSzukam piosenki na ktorej ruda dziewczyna przyjechala na motorze a pozniej czyscila czarnego nissana ...
-
Power Play - O, Hela ! Nie moge nigdzie znalezc :(Witam, poszukuje covery piosenki O, Hela w wykonaniu Power Play. Zespol zagral ja w Zielonej ...
-
Rosyjski utwór z Music Box Russiaproszę pomóżcie !!!! Słucham Music Box Russia i taka ładna nie za chuda, nie za ...
-
Szukam piosenki !Witam szukam piosenki, śpiewana przez dziewczynę po francusku. Są wątki wojskowe. Wiem jedno że dziewczyna ...
-
[YT]SkyeN ( 2 piosenki)Witam od ponad roku poszukuje tych utworów, które sa w tych filmikach, [youtube.com] tutaj leci ...
-
Czy rozpoznaje koś tą piosenkęChodzi mi o tą francuską w tle [youtube.com] ?
-
Co TO za piosenka?? ;\Poszukuję piosenki, która zaczyna się w 6:17 minucie. Proszę o pomoc ;c [youtube.com]
-
piosenka prawdopodbnie latynoskaszukam piosenki której refren idzie mniej więcej w ten sposób tara ta tara ta tojga ...
-
Szukam muzyczki energnicznej, pozytywnejWitam, Poszukuje zywiolowych, pozytywnych piosenek, gustuje w latach 90, trance, rock. Moja aktualna playlista (pewnie i tak ...
-
rozpoznajemy!Witam, podrzuci ktoś remix? :) pzdr [youtube.com]
-
szybka piosenka, zakończona skrzypcami!Bardzo proszę o pomoc.. Szukam piosenki która na początku jest bardzo szybka i rytmiczna, tekst ...
-
Poszukuje tytułu piosenki, w refrenie "jak masz ganje".Siema, poszukuję tytułu piosenki hip-hopowej, jedyne co pamiętam to, że w refrenie było coś tam ...
-
Pytanie o piosenkę, która przypomina dwie pozostałe (accoustick rock, pop)Mam pytanie odnośnie piosenki usłyszanej w sklepie Orsay, może ktoś będzie wiedział. Jest ona podobna ...
-
Z teledysku! PoszukujeCześć Poszukuję piosenki, w teledysku były kobiety "wijace" się po łóżku, niektóre miały tatuaze, pamiętam ...
-
Muzyka Poszukiwana!!! PilneCześć. W teledysku było widać, jak grupka znajomych siedzi na trawie, i robi coś (nie ...
-
Radio 90 Taneczne Rhythm is a Dancer (Nowa wersja)Witam, poszukuje tytułu utworu pojawiającego się w każdy piątek i sobotę w tanecznym Radiu 90. ...
-
jak sie nazywa nutka z tego seta?jak sie nazywa nutka z tego seta? chodzi mi o 02:11:40 podaje link: [seciki.pl] z góry ...
-
Motyw z serialu "Samo życie"Witam poszukuję twórcę, wykonawcę lub tytuł motywu muzycznego z serialu "Samo Życie". Demo w załączniku ...
-
Turniej kwalifikacyjny w BerlinieWitam! Przed każdym meczem turnieju kwalifikacyjnego w Berlinie była taka 'wstawka' że to turniej kwalifikacyjny i ...
-
Nuta?Jak się nazywa nuta na tym filmiku prosze o podanie nazwy [youtube.com]
-
Muzyka instrumentalna z TVN24.Szukam tytułu piosenki, która leciała we wczorajszym (26-02) paśmie: serwis informacyjny, pogoda, biała jazda - ...
-
Co to jest?Chodzi o to od początku, nie to co jest po przejściu.
-
Muzyka z New YorkeraWitam. Będąc niedawno w sklepie New Yorker wpadła mi w ucho pewna piosenka. Nie jestem ...