-
Muzyka z New YorkeraWitam. Będąc niedawno w sklepie New Yorker wpadła mi w ucho pewna piosenka. Nie jestem ...
-
Co to za nuuuta[youtube.com]
-
coś podobnego do Dylanajaką piosenkę przypomina wam początek tej? [youtube.com]
-
Muzyka z reportażuHej, poszukuję nazwy melodii, która leci w poniższym reportażu od początku do 0:24 i później ...
-
Piosenka z radia.Witam. Szukam piosenki usłyszanej w radiu. Udało mi się nawet nagrać kawałek jednak google, Shazm i ...
-
Co to za tytuł? 1:45[youtube.com] tak jak w tytule, zna ktoś może piosenke od 1:45? płace w miłości
-
Co to za model kurtki i gdzie ją mogę kupić?[youtube.com] 0:50 Kurtka nike wie ktoś jaki to model i gdzie ją mogę kupić?
-
Błagam pomóżcie znaleźć mi pewien utwór!!!Od bardzo dawna chodzi za mną jeden utwór. Nie znam tekstu ani nic co mogłoby ...
-
Kto to wykonuje?Kto wykonuje fragment 3.20-6.30 min? [youtube.com]
-
Nazwa utworu / seta z filmiku - pilnie potrzebna pomoc :)Zna ktoś wykonawcę tego utworu? [web.facebook.com]
-
co to za piosenka?[www10.zippyshare.com]
-
co to za piosenka disco polo? prosze o pomoc[www48.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?[www106.zippyshare.com]
-
Teledysk - kobieta rozbijająca o podłogę gipsowe głowyDzień dobry! Poszukuję tytułu i wykonawcy utworu, niestety nie pamiętam żadnych słów ani melodii. Piosenka ...
-
Szukam piosenki klubowej, nagranieSzukam piosenki z nagrania. Z gory dziekuje ; ) [www83.zippyshare.com]
-
szukam melodii z anime wolf's rainszukam melodii z pierwszego odcinka anime wolf's rain [youtube.com] zaczyna się w 12:16 minucie ...
-
Piosenka a'la dubstep , w refrenie damski głos śpiewa fly fly flyJak wyżej , piosenka w średnim tempie , damski głos w refrenie i kluczowe słowa ...
-
W jakim utworze zostało to użyte?Tak jak w tytule - wie ktoś? Gdzieś na 100 % to słyszałem już wcześniej.... ...
-
Poszukuje autora lub tytułu.[soundcloud.com]
-
Chwytliwa melodia rock z filmiku o babci z subaru wrx1:40 Pomóżcie, filmik macie na samym dole strony :D [superauto24.se.pl]
-
Skoki narciarskie - muzyka w tleJaka to piosenka? Utwór? Autor?
-
Co to za nuta z intra tego filmikuCo to za nuta z intra tego filmiku ( 00:00 - 00:09) [youtube.com] Dzięki za pomoc :)
-
Teledysk z starszym gościem, który gra na gitarze, trochę w stylu country, z kobietą bez nogiSzukam piosenki z takim teledyskiem, więcej nie pamiętam.
-
Muzyka z Croppa.Witam. Szukam piosenki którą słyszałem w Croppie. Ciężko opisać co w niej śpiewali to "wokalista" ...
-
skoczny utwór instrumentalny, trąbkiutwór zasłyszany w centrum handlowym i programie Twój portfel nasza dieta, odcinek 11: [player.pl] okolice 14 ...