-
Poszukiwana 'piosenkarka" - sprzed 5/6 latSzukam "artystki", jest ona chyba Rosjanką, próbowała śpiewać po polsku chyba. Sprzed 5-6 lat to ...
-
Zna ktoś tą nutkę?Piosenka lecąca w tle
-
teledysk w szpitalu psychiatrycznymWitam, nie znam tytułu piosenki, ani wykonawcy, ani melodii. Słyszałam ją i widziałam teledysk tylko ...
-
Nutka z YoutubeNuta zaczyna się pierwszy raz 15:30 i potem znowu 38:00 [youtube.com]
-
Pierwsza miloscProsze o tytul melodii z Pierwszej milosci odcinek 809 11:31 minuta jak caluja sie przy ...
-
Piosenki z zajęć Zumby!Nie moge znaleźc paru piosenke jesli komus się z jakakolwiek piosenka to kojarzy to bede ...
-
Jutubowa lista kawałków #6[youtube.com] Utwór leci od początku przez jakieś sześć minut. [youtube.com] Kawałek leci od początku przez jakieś 4 min ...
-
Hardstyle/JumpstyleWitam, poszukuję nutki z 11:30 [youtube.com]
-
Piosenka z intro RMF MAXXX Hop bęc id the mixSzybka piosenka hausowa, w której mężczycna śpiewa coś w rodzaju ''shake it down' ;)
-
Piosenka z CroppaCzesc. Piosenka ktorej poszukuje to cos w rodzaju Dubstepu. Nie moge napisac o niej wiele gdyż ...
-
Szukam piosenkitylko to pamietam z teledysku : Piosenkę śpiewa mężczyzna. W tym teledysku on umiera, a ...
-
ProszeCześć. Szukam takiej nowej muzyki. Wykonawca coś na ad.... yoker jakoś tak.. chyba jest Nowe. ...
-
Piosenka/teledyskHej, szukam piosenki, w której teledysku gdzieś nad brzegiem morza budzi się mężczyzna ze zdjęciem ...
-
szukam teledysku, ważne to... :-)szukam teledysku, w którym mężczyzna gra na fortepianie, po podłodze za sprawą wiatru suną liście, ...
-
Szukam piosenki, znam kawałki tekstuSzukam piosenki, którą śpiewa mężczyzna, piosenka jest z 2007 roku albo wcześniej. Zwrotka idzie tak ...
-
Muzyka z przemową Charliego ChaplinaWitam wszystkich, kojarzy ktoś jak nazywa się piosenka w której wykorzystano przemowę Charliego Chaplina z ...
-
co to za wykonawca i nutkaUsłyszałem ten utwór w stacjii muzycznej 4fan tv fit and dance, troszke zapamiętałem ...
-
dnb, damski wokaljest to końcówka bitu, wcześniej kobiecy wokal, z góry dzięki piękne za pomysły
-
Przyjemna optymistyczna wolna piosenkaFacet po ang. śpiewał chyba coś w stylu : "Kocham gdy się śmiejesz, gdy uśmiechasz, ...
-
Szukam Piosenki cos w stylu DeepWitajcie, szukam tytułu piosenki z ostatniego posiedzenia w sisha barze, mam urywek z snapchata. [www74.zippyshare.com]
-
Muzyka z filmikuPoproszę o nazwę utworu z tego oto filmiku : [youtube.com] Wybrany kawałek zaczyna się od 24:20.
-
Rozpoznajecie może te utwory?Są to piosenki klubowe, wszędzie ich szukam i nie mogę znaleźć. Byłabym wdzięczna!
-
Co to za utwór ?Co to za utwór jest dość stary ale ma fantastyczne brzmienie :)
-
Czołówka audycji radiowej w Polskim Radiu z przed paru lat- tytuł?Witam, Poszukuję tytułu muzyki z czołówki audycji w Polskim radiu program 1 bądź 3. z tego ...
-
jaki tytuł piosenki z teledysku ??prosze pomóżcie chodzi mi po głowie była to jedna z moich ulubionych piosenek pamietam tylko teledysk ...