-
Teledysk promujacy program hity bez stanika w eska tvTak jak w tytule szukam teledysku znaki szczegolne kobieta z mezczyzna spiewaja tanczac w klubie ...
-
Utwór z VOXAPoszukuje utworu który w VOX FM leci w tle przy jednej z auto reklam. Piosenkarka ...
-
Saksofon pamiętniki z wakacjiWitam, pilnie poszukuję utworu który jest odgrywany w pamiętnikach z wakacji (odc.51), kiedy po reklamach ...
-
ale wkreca!!!bardzo zalezy mi na tym kawalku. pomoze ktos[www30.zippyshare.com]
-
Ktoś zna ten podkład muzyczny ?Szukam tej nutki już od kilku lat niestety do tej pory nie spotkałem nikogo aby ...
-
[Szuka] Witam po raz kolejny :)Witam, po raz kolejny już od pewnego czasu, zadam to pytanie :) Czy ktoś zna ...
-
Podkład muzyczny lecący w tleHej ;) Pomoże ktoś?Instrumental zaczyna się od 0:31 [youtube.com]
-
Jak zwykle, co to za piosenka? :)Cześć :) Poszukuje tej o to piosenki: [www46.zippyshare.com] Jest ona dodana jako podkład w jednym z filmików na ...
-
Szukam bitu...Wie ktos moze co to za bit [youtu.be] ?? wiem ze to ...
-
Poszukuje piosenki rosyjskiej albo rumuńskiej PomuszcieTak jak w temacie poszukuje piosenki a wiem tylko jak wygladal teledysk w kturym bylo ...
-
-
Pewien utwór, mniej więcej pamiętam teledysk.Witam, od dłuższego czasu poszukuje pewnego utworu. Był to utwór typu Dance, Trance, House.. coś koło ...
-
,,i'm a matter but i don't matter''Szukam piosenki z tym tekstem. Był to jakiś rap w stylu yung leana, dość depresyjny. ...
-
muzyka z reklamy w linku. błagaaaam[youtube.com]
-
co to za muza ? zalacznikmuza leciala w radiu internetowym ftb , prosze tez o tytyl z poczatku nuty
-
Z yt, trance[youtube.com] od 5:35
-
Co to za muzyka ?Co to za muzyka ?
-
Znam prawdopodobnie tytuł jednak coś poplątałem..Witam! Szukam piosenki, która w nazie ma coś z podanych fraz, które mimo wpisywania w ...
-
Muzyka z filmiku (ramówki) TVN TurboPotrzebuje tytułu piosenki co leci w tle filmiku na stronie [tvnturbo.pl]
-
Piosenka z reklamy kubuś szczęśliwe dzieństwo ?Piosenka z reklamy kubuś szczęśliwe dzieństwo ?
-
co to za nutka w 2.38 ?[youtube.com]
-
Stary Polski rapMam w glowie nutke ktorej sluchal moj starszy brat. W teledysku pamietam ze byl ziomek ...
-
Teledysk tylkoFrancuski kawałek, gdzie w teledysku na końcu w jakimś jeziorze całują się faceci ... Śpiewa ...
-
Co to za utwór od 1:40 ?Co to za utwór od 1:40 ? [youtube.com]
-
poszukuje nutkigosc wypowiada słowa house music i słychc jak by dwonki dzwoniły