-
co to za utwór?ktoś wie?
-
Poszukuję spokojnej poiosenki z m. in McDonalds i Costa CoffePoszukuję spokojnej, melancholijnej piosenki którą już wielokrotnie słyszałem w McDonalds i Costa Coffee. Usłyszałem ...
-
Piosenka ze zwiastuna.Potrzebuje pelna piosenke ze zwiastuna filmu "Obietnica", tu link: [youtu.be] .Piosenka zaczyna sie od 0:12. ...
-
Smolik?Szukam piosenki chyba Smolika.Nie pamiętam tekstu ani melodii.Wiem jedynie,że teledysk był animowany.W pamięci utkwiła mi ...
-
PiosenkaWitam, poszukuje tytuł nastepujacej piosenki: [www18.zippyshare.com]
-
Leyter & #DJEGO - Let's Go Co to za remix?Siemka znalazłem tą piosenkę zna ktoś nazwę tego remixu? [youtube.com]
-
Szukam piosenki. Znam tylko teledysk.Poszukuje piosenki. Niestety nie pamiętam tekstu ani rodzaju muzyki. Widziałam tylko końcówkę teledysku. Był o ...
-
Co to za nuta?witam,czy ktos wie co to za nuta?pozdrawiam
-
Co to za piosenka ?1:54 [youtube.com]
-
Electro /dance PARADISESzukam piosenki electro spiewanej przez kobiete. Jedyne co pamiętam to tekst: "to paradise, paradise - ...
-
jak to sie nazywa prosze o pomoc[youtube.com] nie chodzi o film tylko muzyczke z filmu proosze o pomoc :(
-
Jaki tytuł ma nutka z tego filmiku? :)Poszukuję utworu z tego filmiku? Może ktoś zna i mógłby podać? Z góry dzięki :) [youtube.com]
-
Z reklamy eurosportuNa pewno chodzi o reklamę starszą. Na pewno to jest 2010 - 2014. Chodzi o ...
-
Co to za piosenka ?Co to za piosenka, w której w teledysku są starsi ludzie, którzy ćwiczą w ...
-
Chillstep z introJak w temacie, poszukuję tytułu utworu z intra [youtube.com]
-
Poszukuje piosenki electro house z set'a[youtube.com] 10:12 sie zaczyna, a druga piosenka jest z 35 minuty bardzo prosze o pomoc ...
-
Zapomniana piosenka...Proszę o pomoc! Piosenka, która leci ok. 21 minuty, śpiewana przez kobietę tu: [youtube.com] Szukam ...
-
Poszukiwany klipPiknik. Pluszowe zabawki siedzą na kocykach. Na wózku inwalidzkim przyjeżdża kotek biały z ciastkami. Pluszaki ...
-
Czy ktoś pomoże mi znalezc piosenke po opisie teledysku?Widziałem teledysk pewnej chyba koreańskiej piosenki (albo inne azjatyckie panstwo) typu pop (chyba nwm jak ...
-
Z jakiej piosenki pochodzi sampelWitam. Wpadł mi w ucho pewien beat i chciałbym bardzo znaleźć piosenkę z której sampel ...
-
Co to za remix?[youtube.com] to jest trochę inna wersja tej kiedyś w składance ją słuchałem i potem ...
-
Pilnie potrzebujePoszukuje piosenki, która puszcza się zazwyczaj wtedy gdy goście na imprezie biorą sie za rece ...
-
Muzyka z filmiku na YT.Proszę o rozpoznanie muzyki od 0:42 w tym filmie - [youtube.com] Z góry dziękuję !
-
Sutanna uboga instrumentalWitam :) Poszukuję instrumentalu do pieśni religijnej pt "Sutanna uboga". Najlepiej jeśli byłby to konkretnie ...
-
Optimystic - tyle jeszcze w nasProszę o pomoc w znalezieniu samego podkładu muzycznego w dobrej jakości do piosenki jak w ...