-
Techno klasykSzukam nagrania z seta od 6 minuty [www115.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?Puszczana pod koniec lat 90 w RMF FM, w jęz. ang., nie wiem jaki gatunek ...
-
Co to za utwór?Szukam tytułu do tego kawałka :).
-
Tytul UtworuWitam,mam pytanie.Czy zna ktos tytul utworu/remixu ponizej? Min 0:17 - 3:10 [youtube.com]
-
Prosze o podanie utworu,zaczyna się min 50:50. Prosiłbym o remix..[www118.zippyshare.com]
-
Pamięta ktoś tę piosenkę?Zadanie dla kogoś kto wcześniej ową piosenkę słyszał... :/ Pamiętam ją z dawna, niestety nie ...
-
"Peer Gynt"Hip Hop czy rap z drugiej połowy lat 90 z wykorzystaniem utworu "Peer Gynt" kompozytora ...
-
pianinkoWitam, pytanie odnośnie tegoż motywu. Większość amatorów trance'u będzie go łączyć z Parker&Hanson ale tak ...
-
Co to za utwór opis teledyskuWitam, kilka lat temu znajoma zostawiła mi playliste na youtubie z kawałkiem i nie mogę ...
-
Porosze o pomoc ! :DWitam poszukuję piosenki dość często puszczanej na dyskotekach zaczna się o 0:55 to jest ten ...
-
Pierwsze 15s przypomina mi inną z pewnością dobrze znaną nutę. Bardzo prosze o pomocPierwsze 15s przypomina mi inną z pewnością dobrze znaną nutę. Bardzo prosze o pomoc[youtube.com]
-
Co to za piosenkaUsłyszałem ją kilka razy w pracy ale przez szum który jest w niej nie ...
-
Co to za muzyka (edit z gry komputerowej)[youtube.com]
-
Kto pomoże?Mam do rozpoznania dwa utwory słabej jakości. Może ktoś coś wychwyci.
-
Piosenka z gwizdaniem i kobietąHej, ta piosenka była dość znana i była kiedyś zblendowana/zmixowana z Moves like jagger Maroona ...
-
Tytuł pierwszego walca wiedeńskiegoSzukam tytułu melodii 0:23-1:30 Bardzo mi zależy na tytule melodii, proszę o pomoc.
-
lata 90. piosenka r'n'b, dwaj chłopcy ok. 14 lat śpiewają po angielskujeden na pewno miał kręcone dłuższe włosy, pamiętam nawet słowa angielskie, wyszukiwałam po nich, ale ...
-
szukam starszej w pełni francuskiej wersji pewnej piosenki z roku 2001The Crash- Lauren caught my eye z 2001 roku jest coverem piosenki z ...
-
jak to się nazywa pls;([www36.zippyshare.com]
-
Jaka piosenka jest na tym nagraniu?Wie ktoś, co to jest za piosenka, która jest podkładem do tego filmiku? [youtube.com]
-
Proszę o linkOgłondałem film Lassie i tkwi mi ta muza Proszę o link do niej [youtube.com]
-
Co to za muzyka? ProszeCo to za nutka, może ktoś powiedzieć? [oddshot.tv]
-
Szukam nazwy do utworu klasycznegoWitam, poszukuje nazwę utworu klasycznego, który dodałem w załączniku.. Zna ktoś?
-
Piosenka o e-sporcie a mianowicie o graczach.Piosenka zaczyna się od 09:51:00 link do wideo: [twitch.tv]
-
Piosenka Z Yt[youtube.com] od 2:41 do 2:51