-
Polsat romans spot walentynkowyJak sie nazywa piosenka w tle spotu, w ktorym sa fragmenty: dirty dancing, licencja na ...
-
I know you want me?Kawałek pochodzi z tego filmu [filmweb.pl]
-
youtube szukam podobnej piosenki, oryginału[youtube.com] szukam piosenki bardzo podobnej do tej, nie wiem jak to wytłumaczyć ale szukam oryginału, szczególnie ...
-
Co to za utwór? editedKtoś kojarzy?
-
Gdzie leciał taki utwór?Witam, mam wrażenie, że słyszałem już gdzieś utwór, który leci w tym momencie lecz nie ...
-
Nutka na początku podczas reklamy[youtube.com] Co to za nutka? :D
-
radioszukam nazwy piosenki w języku francuskim która ostatnio leciała w radiu (najprawdopodobniej francuski) i było ...
-
Muzyka końcowa z filmu "Katyń"[youtube.com] Potrzebuję tytuł motywu końcowego, który zaczyna się od 10:40 na powyższym filmiku.
-
jaki jest tytul tej piosenki (po teledysku)Witam. Pamiętam że jakieś 2 lata temu wpadła mi w ucho pewna piosenka której ...
-
Jak się nazywa ten utwór? (łyżwiarstwo figurowe)Ten utwór trochę przypomina mi soundtrack z serialu animowanego „Sąsiedzi” („Pat i Mat”). Z góry ...
-
Co to za kawałek 2:11-2:20[youtube.com]
-
nie wiem co to za piosenkaChodzi mi o taka piosenkę - zwrotkę śpiewa facet, a refren kobieta, drze się i ...
-
Co to za piosenka, błagam pomocy !~;(W teście jest coś tu " oooł aaaj ,ołaaj aaaj so hard ,so hard ,sooooo ...
-
Jak się nazywa ten utwór od 0:12?[youtube.com] Bardzo długo szukam tego utworu i nie mogę znaleźć tytułu.
-
disco polo z lat ok 80 90 tak mi sie wydajebył taki teledysk to była muzyka w rytmie disco chyba . zaczynał sie ze para ...
-
ktos zna stary energetykktos zna stary energetyk [www68.zippyshare.com]
-
Wie ktos co to jest za nutka :/?[instagram.com]
-
Szukam tytułu piosenki.Witam, Szukam pewnej piosenki a mianowicie w tekście jest coś takiego "Tylko z tobą pragnę być ...
-
Piosenka która leci w załączonym nagraniauSłychać może trochę nie wyraźnie ale da się rozpoznać
-
szukam piosenki. Polski rap. Pamiętam tylko teledysk.Szukam piosenki, a raczej jej teledysku. Widziałem ją rok temu albo dłużej na you tube. ...
-
Nazwa piosenki z filmiku Popka Króla AlbaniiWitam, poszukuję tytułu piosenki, która słychać w tle filmiku : [m.youtube.com]
-
Poszukuję Tytułu remixu Original to Narcotic Liquido energy 2000Witam wszystkich, proszę was o pomoc w odgadnięciu tytułu piosenki ...
-
-
co to za piosenka???W teledysku jest dziewczyna prawdopodobnie chora na raka w czarnej chuście, jest chłopak z podbitym ...
-
Chłopaki którzy rapuja w piwnicyWitam szukam piosenki z roku 1995-2007 w której chłopaki na teledysku ratowali w piwnicy/klubie/ciemnym pomieszczeniu ...