-
Szukam muzyki - hiszpańska fiesta, trąbkaCześć. Gdyby ktoś mógł mi pomóc, byłbym baaardzo wdzięczny, szukam jej od kilku lat! Tutaj dostępny kawałek: ...
-
Co to za utwór?siemanko, szukam pomocy w odnalezieniu tego utworu, który słychać wyraźnie w tym filmiku od 03:10 ktoś ...
-
Scorpions - LoreleiCzy ktoś wie z jakiego wcześniejszego utworu pochodzi ta melodia. Na pewno ją już słyszałem ...
-
teledysk z cygankamiKojarzy ktoś piosenkę po opisie teledysku, piosenkę słyszałam bardzo dawno z 5 lat temu albo ...
-
Adrian93 Poszukuje, i prosze was.Hejka ludzie, od 10lat ponad szukam tej piosenki, jest ona po francusku, spiewa ją kobieta ...
-
Co to za utwór.Jak nazywa sie ten utwór. Od. 1.00 do. 2.43 [m.youtube.com] Prosze o podanie nazwy tego utworu jesli ...
-
Pitbull - nowe porzadkiWitam, szukam piosenki z poczatku filmu Piotbull nowe porzadki
-
zna ktos nazwe drugiej nutki ??[www16.zippyshare.com]
-
Muzyka z adidasSiema! Dziś będą w sklepie adidas leciała taka fajna piosenka. Babeczka z gościem śpiewała. Pod ...
-
Witam chciałbym prosić o identyfikację tej piosenkiWitam Myśle że to dobra kategoria, bo raczej piosenka powstała w tych latach, chcialbym prosić o ...
-
Czarno-biały klip, gdzie zamiast ludzi były wklejony kolorowe filmiki przedstawiające ich emocje...Czy ktoś zna utwór klubowy z takim teledyskiem jak w tytule ?
-
Billy Boyd: The Last Goodbye Tekst FonetycznyWitam Czy ktoś mógł by mi podać zapis fonetyczny, ( czyli taki jakim się mówi) ...
-
Igrzyska śmierciWitam Czy ktoś mógł by mi podać zapis fonetyczny, ( czyli taki jakim się mówi) Are ...
-
Co to za remix?[instagram.com]
-
Ballada rock'owa o przyjaźni, jeden z przyjaciół zostaje dotkliwie pobity, i traci rękęBallada rock'owa o przyjaźni, jeden z przyjaciół zostaje dotkliwie pobity, i traci rękę. Z tego co ...
-
czyj to utwór?muzyka z lat 90 w stylu Roberta Milesa lub Faithless .Na teledysku jest facet o ...
-
rudy mezczyzna na harleyu jedzie przez amerykena teledysku wystepuje chyba rudy grubszy mezczyzna przejezdzajacy przez ameryke i wpada do baru knajpy ...
-
Summer Camp ostatni odcinekKtoś wie co to za nuta - z ostatniego odcinka Ekipy z Warszawy Summer ...
-
nutka z filmu na YT[youtube.com]
-
Szukam piosenki. Proszę pilnie o pomoc.[facebook.com]
-
Muzyka z intra Brutala[youtu.be]
-
DropWitam, chodzi mi po głowie pewna nuta. przed dropem jest coś jakby "come on come ...
-
Pioneer DEH-4300UB (Mazda 323f bg)Witam Specjalnie założyłem tutaj konto w celu uzyskania pomocy w znalezieniu pewnej piosenki. Otóż utwór pochodzi ...
-
CountryJak ma na imię i nazwisko [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku YTprosze o pomoc poszukuje tytulu muzyki lecacej w tle filmiku [youtube.com]