-
The Doors, Jefferson Airplane?Jaka muzyka gra pomiędzy 0.56 a 2.20? [youtube.com] Na pewno nie jest to to, co podają brytyjskie ...
-
Nuta Davida Guetty ? ramix z perkusjąSzukam nuty którą słyszałem w klubie było to chyba BAD ? Davida Guetty .Musi to ...
-
Dziwna piosenkaPoszukuje nietypowej piosenki. Nie słyszałam całej, ale wydaje mi się że raczej nie miała tekstu ...
-
Piosenka z linku[youtube.com] od około 3:31
-
Remix "Can't Feel My Face"Co to za remix piosenki "Can't Feel My Face" z tego filmiku: [youtube.com] 00:00
-
Rytmiczny Instrumental[youtube.com] Poszukuję tej piosenki, leci do 5 sekundy :d Z góry dziękuję za pomoc :d
-
Co to za piosenka?Witam, Szukam polskiej piosenki w której śpiewa młoda kobieta i w refrenie pada słowo "pies". Refren ma ...
-
Nazwa nutki z seta Dj MercusaSiema, kojarzycie nutkę z 10 min ? [hearthis.at] Dj Mercus coś tam gada o jakimś ...
-
Dość trudne poszukiwanie po słowach, dramatyczne jak piosenkaHej. Tak jak napisałem w tytule, chodzi o znalezienie piosenki po słowach, choć tutaj to może ...
-
Piosenka z końcówki filmikuChodzi mi o ta która zaczyna sie 7:03 min filmiku. macie jakiś pomysł? [youtube.com]
-
Szukam pewnego utworu Deep House . Pomóżcie .Siemka , Poszukuje juz od jakiegos czasu utworu który brzmi prawie identycznie jak utwór Henry ...
-
Szukam teledysku!W teledysku znajdowała się dziewczyna w czarnych włosach z kremową bluzką i w czarnych leginsach. W ...
-
Tytuł piosenkiChodzi mi o taka piosenkę - zwrotkę śpiewa facet, a refren kobieta, drze się i ...
-
Zilion Club - 21 urodziny klubu FAstCo to za nutka od 2.08? [youtube.com]
-
Przyjaciółki: odc.43, od 27:00, Inga rozmawia z Szymonemszukam melodii z 43 odcinka . Dokładniej to od 27 minuty gdy Inga rozmawia z ...
-
Jak nazywa się utwór który usłyszałem w croppie ?16 stycznia w croppie usłyszałem utwór z ktorego jedyne slowa jakie zdazylem zapisac to "tommorow ...
-
Muzyka z VIVY!!Witam chciałbym się dowiedziec jak sie nazywa piosenka która się zaczyna na czerwonym tle piosenka ...
-
Dziewczyna śpiewa, chłopak ją miksuje.Szukam filmiku z piosenką, w której w rogu morskiego/zielonego/niebieskiego pokoju siedzi dziewczyna z chłopakiem, ona ...
-
wokal jak u Natalii Przybysz, muzyka jak ragga / dubstepszukam kawalka gdzie spiewa dziewczyna wytyczne takie jak w tytule, jedyny fragment tekstu jaki znam ...
-
Mam pytanie dotyczące tej muzykiCzy znacie może podobną muzykę/nutę do [youtube.com] 1:04 Bardzo bym prosił o odpowiedź :/. Chodzi mi o ...
-
piosenka z viva.tvWitam :) wczoraj tj. 16.01.2016 miedzy godzina 15 a 16 w pizzerii leciały piosenki z ...
-
Muzyka z reklamy LidlaSzukam muzyki z najnowszych reklam Lidla. Pojawia się ona i w reklamach radiowych, i telewizyjnych, ...
-
co to za piosenka?1- od 0,25 [youtube.com] 2- [youtube.com]
-
Germany Travel: Wish you were here, See YouNutka wpadła w ucho, chciałbym się dowiedzieć czy jest coś więcej, niż ten urywek z ...
-
Piosenka z lutnią w refrenie (czarno-biały teledysk). W tytule podobno jest słowo "b@&%h"Jak w tytule teledysk jest czarno biały. W teledysku siedzi kobieta na samochodzie przychodzi mężczyzna ...