-
Piosenka usłyszana w klubie.Witam, posiadam kawałek utworu nagrany i wrzucony na yt. Tylko niestety nie potrafię dojść do ...
-
Szukam starej piosenki rockowejWitam. Poszukuje dosyć starej piosenki rockowej, której słuchałem, jak byłem bardzo młody. Z tego, co ...
-
Autostopem na Kołymę - Magadan (odc. 35)Co to za bit od 9:50 ? [youtube.com]
-
Co to za piosenka[youtube.com] chodzi mi o początek filmiku i o końcówke od 6:58 bardzo prosze o link do niej ...
-
Piosenka z filmiku YTProszę o pomoc w znalezieniu tytułu piosenki z fragmentu zaczynającego się od minuty 4:20 w ...
-
Dziś w croppie usłyszałem piosenkęWitam potrzebuje tytułu nuty w którym prawie co drugie słowo pojawia się słowo b@&%h teledysk ...
-
Poszukuje piosenki z ViVyWitam Poszukuje piosenki z wiwy zlowa lecialy mniej wiecej tak "die am ma press de ...
-
Co to za nutki?Witam, poszukuje takich oto kawałków; 1. [www61.zippyshare.com] 2. [www61.zippyshare.com] 3. [www61.zippyshare.com] 4. [www61.zippyshare.com] 5. [www61.zippyshare.com] 6. [www61.zippyshare.com] 7. [www61.zippyshare.com] 8. [www61.zippyshare.com]
-
Muzyka w tle filmu yt[m.youtube.com] Nazwy tej muzyki szukam z 4 lata
-
TVN: Dzień Dobry TVN, Showbiz infoSzukam tytułu piosenki, która puszczana jest w Dzień Dobry TVN gdy pokazują filmiki z show ...
-
Rosyjski / Ukraiński teledyskSzukam nazwy piosenki, pamiętam tylko teledysk - piosenkarka blond, czerwone usta, tańczy z kilkoma innymi ...
-
Proszę pomóżcie z tym kawałkiem, nikt nie daje rady, chwała i czapki z głów temu kto da radęProszę chociaż o tekst, ale dobrze by było gdybyś ktoś jednak znał tytuł :D
-
Jakaś rosyjska, ukraińska piosenka w stylu polskiego disco.[youtube.com] tutaj link do filmiku, który nagrałem na szybko!
-
Proszę pomóżcie z tym kawałkiem, nikt nie daje rady, chwała i czapki z głów temu kto da radęWitam, mam nadzieję, że pomożecie mi odnaleźć ten kawałek, wyciąłem go z filmiku ;d
-
PiosenkaNie mogę odnaleźć piosenki pamiętam tekst. Tekst następująco leci: A teraz śpiewamy wszyscy razem z nami ...
-
Piosenka z filmikuPoszukuję piosenki z filmiku z 0:35-0:47 [youtube.com]
-
TV Love: Muzyczny LOVE-mixWitam, wczoraj tj. 14.01.2016. leciała piosenka disco polo na stacji Love w wyżej wymienionym programie. ...
-
BBC Brit: Mistrzowie wielkiej piłkiCześć znacie może nutkę z reklamy tego programu ? Wielkie dzięki.
-
Muzyka z YTHej wiecie co to za nuta [youtube.com] Muzyka od 12:48 ? Pozdrawiam!
-
Bardzo podobnaWitam, szukam piosenki, przypomniała mi się i ciągle siedzi mi w głowie, jest bardzo podobna ...
-
Co to za piosenka?Szukam od dłuższego czasu piosenki, była na topie 'tak mi sie wydaje' jakies 6-9 lat ...
-
Muzyka w tle (ala chill out)[youtube.com]
-
Przerywnik rmf maxxxSzukam wersji piosenki hyve - who's got your love, ktora jest przerywnikiem na rmf maxxx, ...
-
Super nuta pomocy.link [facebook.com]
-
Piosenka ukrainska albo rosyjska ! szukam i nie moge znalezc moze ktos pomoze ?? Link do odsłuchuspiewa ja kobieta, w referenie slychac slowa grimko ale niestety nigdzie nie moge jej znalezc ...