-
Wk[youtube.com] Co to za nuta?Tylko koniecznie z tym bitem. Bo wiem, że to jest Corty Eminem ...
-
Chłopak żegna dziewczynę wciągającą do pociąguNa początku piosenki dziewczyna zaczyna śpiewać ktoś jej przerywa ("niech pociag przyjedzie") słychać odgłos pociągu ...
-
Jaki tytuł piosenki??? plik mp3Jaki tytuł piosenki??? plik mp3
-
RMF MAXX - przerywnikWitam, poszukuje nagrania z przerywnika z stacji RMF Maxx granego namiętnie na początku roku teraz ...
-
Muzyka z kuchennych rewolucji[player.pl] muzyka z 42.37 minuty pomożecie?
-
Muzyka z filmiku na YouTubeCo to za muzyka zaczynająca się na początku trwająca do 18 sekundy? Link: [youtube.com]
-
RefrenSzukam tytulu piosenki w refrenie ktorej powtarzane byly slowa " jak dlugo, za dlugo". Pamietam ...
-
Nutka z mushupaSiemka, szukam 2 nutki z tego filmiku [facebook.com]
-
Sampel w utworze Noona "The Art"Witam. Chciałbym zapytać czy ktoś z was wie, z jakiej piosenki jest sampel użyty od ...
-
teledysk auto polski rapwitajcie, szukam kawalka. jest to polski rap klip nakrecony na tylnej kanapie auta, 2 kolezkow ...
-
Milczenie owiecCześć, kojarzy ktoś nutkę z 1:33 filmu?
-
Jak nazywa sie piosenka na filmiku?[youtube.com]
-
Stareńka piosenkaPoszukuję piosenki, prawie od czterdziestu lat. (Tak, taki jestem stary). Słyszałem ją tylko kilka razy ...
-
Kawałek z filmu o Grzegorzu KrychowiakuWitam, Szukam piosenki z poniższego filmu: [sport.pl]
-
Szukam tej nutki kilka latSłyszałem ją w roku może 2008-2009 i suzkam jej bite 6 lat :D Udało ...
-
Piosenka z słowem fly lub Sky w tytuleSiemka szukam piosenki w tytule ma słowo Sky lub fly piosenkę śpiewa facet nie jest ...
-
coo too zaa nuteeczkaa? :)Witajcie! Piosenkę zgrałem z pewnego filmiku dla dorosłych :D dlatego nie dodam linku ;p zgrałem audio ...
-
Co to za utwórWitam poszukuje utworu ze streama, utwór zaczyna sie od 02:19:20 i trwa do 02:23:30 ...
-
Emerica The Gold Rookie Contest 4 - Michał Abramczuk[youtube.com] poda ktos podkład
-
Pamiętniki z wakacji odc 51 Poszukuję tytułów 3 kawałkówPoszukuję tytułów 3 kawałków, link do odcinka poniżej.. interesują mnie kawałki dokładnie w min. 1.- ...
-
Piosenka, która leciała w Saturnie.Byłbym wdzięczny za informacje jakie radio gra zazwyczaj w Saturnie (Galeria Bałtycka), bo z piosenki ...
-
Piosenka z Zumby !?Piosenka energiczna, bardzo ,typowa do skakania ;p w refrenie jest krzykniecie " a si asi ...
-
Kojarzy ktoś utwór z tego vine'a?Jak w tytule, Shazam i tym podobne nie pomogły. Link: [vine.co]
-
Yt[youtube.com] Piosenka z intra :!! Pomocy !
-
Bardzo byłbym wdzięczny o nazwę tego utworuBardzo byłbym wdzięczny o nazwę tego utworu [www40.zippyshare.com]