-
Dziewczyna z teledysku link w opisieWitam, mam pewien problem mianowicie poszukuje piosenki w której tańczyła dziewczyna również w tym teledysku ...
-
piosenka ze starego setajak ktoś na prosiłbym o tytuł lub linka :)
-
Nutka z YouToube (BMW DRIFT)Witam [youtube.com] Pilnie potrzebuję nutkę która zaczyna się od 3:22 to chyba jakis trap albo coś w ...
-
Muzyka z filmiku[youtube.com]
-
powtarzane "sky is .." lub "fly is ..", piosenka z radia, kobiecy wokal, nie starsza niż rokDzień dobry, poszukuje piosenki, która aktualnie puszczana jest w radiu. Piosenka, jak myślę, jest co najwyżej ...
-
Czy ktoś wie jak nazywa sie ta piosenka?0:16 [youtube.com]
-
śpiewa dziewczyna i potem wchodzi taki spokojny dubstepw tekscie jest coż że " uoo maybe a so milionare, maybe a somtimes, comunicate" ...
-
ktoś kojarzy pierwszą piosenkę?[youtube.com]
-
kto okaże się bystry i mi pomożeszukam tytułu tej piosenki i nie daje rady
-
muzyka instrumentalna z serialu ncisczy zna ktoś tytuł lub wykonawce...
-
Szukam Piosenki Mtv RockSzukam tytuły piosenki, która leciała dziś o 15 na MTV ROCK. Był to jakiś zespół ...
-
pomoc w znalezieniu tytu7łu tej piosenkiwitam proszę o pomoc w znalezieniu tytułu tej piosenki tunatic i midomi nie daje rady ...
-
Muzyka z załącznikaWitam ! Znalazłem na inernecie jakiś głupi rosyjski filmik.Zgrałem z niego dźwięk jak koleś wygwizdywał znaną ...
-
Co to za muzyka[youtube.com]
-
polska rockowa piosenka z przekleństwemnie pamiętam jej kompletnie, wiem, że w refrenie (chyba) było jakieś przekleństwo, bo czułam się ...
-
Jak nazywa się ta nutka? : )jak nazywa się ?
-
Czy ktoś potrafi rozpoznać utwór ?[youtube.com] z tego filmu, gościu gra i piosenka mniej więcej od 14 minuty leci. Z ...
-
Muzyka z ytWitam nie wiem co to za piosenka krotko trwa ale może ktoś wie o jaka ...
-
Co to za muzyka w tle?Co to za utwór w tle? Z góry dziękuje za pomoc :) [youtube.com]
-
Poszukuję pełnego tytułu.Witam, jak w opisie, poszukuję tytułu. Piosenka słyszalna w tle. Fragment nagrania pochodzi ze streamu Video.
-
Muzyka w tle z filmikuWitajcie, poszukuje muzyki w tle od 3min z tego filmiku [youtu.be] Dziękuję za pomc :)
-
Piosenka w tle[youtube.com] szukam piosenki lecącej od początku w tle filmiku.
-
Muzyka z filmiku?Witam. Jeśli ktoś może pomóc w identyfikacji tej muzyki byłbym wdzięczny! [youtube.com]
-
On this earthPiosenka/reklama konczy sie na On this earth, klimatyczna muza taka
-
Piosenka rosyjska? Ktoś może przetłumaczyć?Potrzebuje chociaż te kilka słów, żeby poszukać.. [youtube.com]