-
Muzyka z reklamyWitam poszukuje piosenki która zaczyna się w środku sekundy 15 i trwa aż do końca ...
-
utwór z filmu W sieci złaszukam utworu, który leci w ok.42 lub 44 min filmu( jak detektyw jedzie do opuszczonego ...
-
MuzykaWie ktoś czy ta muzyczka na końcu teledysku gdy już są napisy ma jakiś tytuł ...
-
Piosenka związana z wakacjami.Szukam piosenki wydanej gdzieś 2014-2015 w teledysku na początku jedzie fiat 126p (chyba niebieski) z ...
-
piosenka z ligi+ extra 8 maja 2016rProszę o tytuł piosenki znajdującej się na samym końcu, ostatnie 1,5 min filmiku: [videomega.tv]
-
jaka to piosenka w tle[youtube.com] w filmiku w 1:53 minucie ...
-
Szukam teledysku z eski/4fun 2014Leciała w 2014 roku, ale mogłabyć wydana wcześniej. W teledysku jest mulatka, z kręconymi, brązowymi ...
-
BŁAGAM POMOCY co za piosenka w tle?[youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł piosenki? Rap PLz tekstu zapamiętałem tylko tyle: "ten świat jest okropny nie daje nam chwili..." i "chodź ...
-
Muzyka podobna do van Halena - JumpWitam, Usłyszałem jakiś czas temu w radiu, być może było to RMF MAXXX, ale ręki nie ...
-
muzyka z radia festWitam, szukam piosenki ale i tytułu, wykonawców graja ja czest w radiu fest nagralem kawalek ...
-
Poszukuje podobnychPoszukuje podobnych utworów do tego [youtu.be] nie śpiewane ale jak coś ktoś powie w ...
-
Fajna muza do rozpoznaniaMam od kolegi dysk z filmami, ale znalazłem tam również fajny fragment nagrania. Możecie pomóc ...
-
Szukam pewnego starego teledysku z lat 90. Proszę o pomoc.Ledwo co pamiętam ten teledysk, ale cały czas mi siedzi w głowie, więc muszę go ...
-
Muzyka z klubuWitam czy ktoś może wie co to za utwór ? słyszałem go gdzieś w necie ...
-
Filmik promujący Kraków. Zna ktoś tą muzykę?[youtube.com]
-
Piosenka w filmikuKojarzy ktoś może? [realistic.pl]
-
trap - filmik[instagram.com] ktoś zna nute?
-
Wie ktoś co to za utwór?[youtube.com]
-
Muzyka lecąca w tleWitam ,Poszukuje utworu jaki podczas filmiku leci w tle [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
Rytmiczny kawałek, to chyba jakaś nowowść?...Witam cały czas mi chodzi po głowie melodia i zaledwie jedne słowo- o ile to ...
-
Szukam muzyki z kompilacji dziwnych filmówWitam. Od jakiegoś czasu szukam muzyki którą usłyszałem w kompilacji dziwnych filmików. Jest tak przetworzona ...
-
Muzyka ze słonecznego patrolu (baywatch season 11)[youtube.com] Piosenka zaczyna się w 40.50 minucie w podanym linku filmu. Jest też na samym początku ...
-
Szukam pewniej wakacyjnej piosenkiSiemka :D Chodzi mi cały czas po głowie urywek pewnej piosenki z wakacji ale nie ...
-
Tytuł kawałka ukrytego w remixieHey, w remixie pod spodem między 20 a 24 sekunda jest w tle inny dosyć ...