-
Co to za nuta?[w136.wrzuta.pl]
-
Melancholijna polska piosenka, męski głos (ZAŁĄCZONY NAGRANY FRAGMENT!)Witam, od kilku dni nieskutecznie poszukuję piosenki, którą słyszałam w radiu tylko jeden jedyny raz, ale ...
-
co to za nutka ?[youtube.com]
-
Muzyka z febi billstein kallender 2013[youtube.com] chodzi mi konkretnie o pierwszy kawalek, ktos cos? z gory dzieki!
-
Francuska piosenka je t'aime Paris, je t'aime ParisNie mam pojęcia skąd ta piosenka jest, jedyny tekst jaki mi się kojarzy to "je ...
-
Utwór z początku filmiku[youtube.com]
-
Kobieta w fioletowej sukience robi na imprezie wygibas jak w matrixsieNie mogę ustalić co to za piosenka . Muzyka w klimacie groove armada , fatboy ...
-
Piosenka z teledyskiem Respect MediaWitam. Ostatnio jechałem taksówką i w radio (być może z płytki) leciała piosenka disco polo. ...
-
Facet po włosku, "organki" na początkuPiosenka zaczyna się od typowego dla lat 60-70tych grania na "organkach" to pewnie keyboard lub ...
-
Zna ktoś może muzykę od 9 sekundy ?[youtube.com]
-
Kolejna stara techniawkaWitam! Kolejna stara techniawka: [youtube.com] Dzięki
-
Prosze o pomoc poszukuje KLIPu KRĘCONego NA SALI SĄDOWEJProsze o pomoc poszukuje KLIPu KRĘCONego NA SALI SĄDOWEJ zagraniczny. Cały czas nawija gość. dałbym ...
-
Jak nazywa sie piosenka ? Mezczyzna spiewa a refren spiewa dziewczyna,W kółko to samo ona śpiewa ten sam tekst. Brunetka, niski wzrost, ma ładny śpiew. ...
-
Jak nazywa RAP od 17.30 min[youtube.com] Jak nazywa RAP od 17.30 min ??
-
pilnie potrzebuje ^^[youtube.com] 7;50 chodzi o ten utwór :DD
-
Szukam piosenkiWitam. Słyszałem dziś w radiu Avicii - for a better day. Przypomniało mi to ...
-
Energy2000 - tytuł z urywkaWitam, jak w temacie. Szukam tytułu ;)
-
Lewy's class on the ball?Witam jak w tytule pytania, poszukuje wykonawcy podkładu do tego filmiku:) dzięki za podpowiedzi:) ...
-
utwór z marketu piotr i pawełbardzo bym prosił o podanie tytułu utworu z piotra i pawła,niestety męczy mnie to ze ...
-
Jaka to melodia? :)Shazaam ani SoundCloud tego nie rozpoznaje - [youtube.com]
-
Piosenka z melodią w refrenie podobną do It's your moveWitam, szukam piosenki z melodią w refrenie podobną do piosenki Diany Ross "It's your move". Melodia ...
-
Poproszę o tytuł piosenki lub wykonawcę[youtube.com]
-
witam co to za nutka ?[youtube.com]
-
Piosenka w filmiku z youtubeWitam piosenka zaczyna sie w 1min 15s [youtube.com]
-
Bit z WBWSzukam nazwy utworu z tego filmiku od :30:03 [youtu.be]