-
Piosenka z youtubeKojarzy ktoś melodie od początku filmiku w tle? [youtube.com]
-
Ważna dla mnie muzyka do odnalezienia![youtube.com]
-
Szukam piosenki z teledyskiem na Islandii i facetem przebranym za śmierćNiestety nie pamiętam wykonawcy ani tytułu, ale pamiętam, że w teledysku był facet w czarnym ...
-
Szukam tej muzyki kilka latSzukam tej nutki parę lat jedyne co pamiętam to melodia i mogę ją nucić i ...
-
Ciężki problem ze znalezieniem utworu!!!Haczyk w tym, że posiadam mało info... trudne zadanie? Jest to piosenka na 100% arabska/turecka, czy ...
-
fajny podkład z filmikuWitam serdecznie, chciałem się zapytać czy zna ktoś tytuł tego podkładu z tego filmiku ? ...
-
Move it on a runCześć, piosenka leci mniej więcej tak: "ciam ciam ciam ciam cia ra rą" i są ...
-
rapProszę o tytuł piosenki dokładnie chodzi mi o tą w której on śpiewa. Ta co ...
-
-
Poszukiwana piosenka o piłkarzuwitam szukam piosenki która leciała na antenie RMF w końcu lat 90 (nie pamiętam dokładnie niestety) ...
-
piosenka z youtubeco to za piosenka [youtube.com]
-
Piosenka z CoachelliSzukam nazwy, tej piosenki [youtube.com] . Chyba że jest specjalnie zrobiona na festival. Jednak wątpię.
-
Poszukiwany tytuł z załączonego MP3Witam, kategoria na pewno dobra gdyż tę piosenkę mam na starej kasecie VHS z lat ...
-
Dość znana piosenka, leciała w playliście rmf.fm polskie przebojeWitam. Dnia prawdopodobnie 18.01.2016 chyba w playliście rmf.fm polskie przeboje tuż przed 22 nadano polski utwór ...
-
Gdzie znajdę kawałek Kancelarii - Daj pospaćTak jak w temacie, gdzie mogę znaleźć piosenkę Kancelarii - Daj pospać ? Do odsłuchania, ...
-
Nutka w tle : Ziomek - Tomblar Story[youtube.com] Przez cały odcinek gra jedna muzyczka. Czy ktoś zna jej tytuł bądź ma linka do ...
-
Co to za nutaWitam, szukam tej nuty [www47.zippyshare.com] Przejrzałem Odesza i Doja Cat ale nic nie trafiłem.
-
podaj ktoś wkoncu nutke :cnocoto za nuta w 10:30 [youtu.be]
-
Szukam ballady / mulatka i biały mężcz. / w mieszkaniu / na łóżkuSzukam piosenki z ostatnich lat. Na teledysku, chyba czarno-białym, jest kobieta mulatka i biały mężczyzna. ...
-
muzyka z filmiku gimpera[youtu.be] minuta 4:56 do 5.01
-
Muzyka podczas filmikuSiema, powie ktoś jaka to nuta, która leci podczas tego filmiku od 0:58?: [youtube.com] Z góry, ...
-
DreamhackPomocy nie mogę znaleźć nazwy utwory który leci czasem po mapie kiedy jest GG [oddshot.tv] proszę o ...
-
Znam kawałek tekstu, ale nie znam tytułu.Za wszystko co robisz tu, całkiem świadomy. Rozliczy Cię kiedyś Bóg, Ty weź o tym ...
-
Kto zna utwór MANIECZKI wchodzący od 30 sekundy[youtube.com]