-
Piosenka puszczana ostatnio w radiuSzukam piosenki z radia spiewa kobieta, szybka nutka w refrenie chyba spiewa "take my hand ...
-
Czy może ktoś zna tytuł muzyki grającej w tle?[youtube.com] Czas- 1:55
-
Nazwa piosenki z filmikuJak wyżej:) [youtube.com]
-
Co to za utwór?Witam. Słyszałem to kiedyś to chyba był Unikat a tekst szedł coś takiego: "to cały twój/ten ...
-
Odjazdowe bryki braci collins TVN TurboWitam. Poszukuje tytuł piosenki z reklamy ( reklamy telewizyjnej nie tej na stronie tvnturbo.pl) która ...
-
Krótki fragmentCześć pomoże mi ktoś znależc tą nutke? [www6.zippyshare.com] mam tylko krótki fragment
-
ktos to znaWitam, szukam piosenek ale i tytułu, wykonawców graja ja czest w radiu fest nagralem kawalek ...
-
Co to za piosenka ? Jaki ma tytuł? Dołączam plik . Dzieki z góry.Co to za piosenka ? Jaki ma tytuł? Dołączam plik . Dzieki z góry.
-
Muzyka z ReklamyWitam. Cóż to za utwór z tej reklamy szkoły ? Z góry dziękuje. Ewentualnie możecie ...
-
Szukam piosenki która leciała na spotifyWitam, szukam piosenki która czasem leci mi na spotify ale zapomniałem kliknąć w reklamę. Póki ...
-
gdzie był wykorzystany motyw Led Zeppelin - Trampled under foot?Czy ktoś z was wie może gdzie (film, reklama, inna piosenka....) był wykorzystany motyw z ...
-
Szukam nazwy zespołu i tutyłPomóżcie 2 dni temu widziałam teledysk fajnej rockowej grupy gdzie facet w białej masce diabła, ...
-
Temat muzyczny z gali UFC Fight Night 86: Rothwell vs. dos SantosNa kanale Extreme Sports Chanell na samym początku jest przerywnik z walk. Muzyka którą tam wykorzystano ...
-
Potrzebuję pomocy w rozpoznaniu wykonawcyBardzo proszę o pomoc w rozpoznaniu wykonawcy lub tytuł utworu, będe wdzięczny za wszelką pomoc
-
Muzyka z tego filmiku?[youtu.be] mam na myśli tą pierwszą, drugą znam
-
Przyjaciólki sezon 7 odcinek81 jaka leci piosenka w 25 minuciePrzyjaciólki sezon 7 odcinek81 jaka leci piosenka w 25 minucie
-
Pomocy dzien w dzien o tym mysle !! :(((Piosenka w ktorej jest chłopak z 14/15 lat z lokami i full capem (czapka z ...
-
Future House Music tytuł z 3:30 z youtubetak jak w tytule proszę o podpowiedź co to za piosenka [youtube.com]
-
Potrzebna pomoc w rozpoznaniu utworuPotrzbuję pomocy w rozpoznaniu utworu, kapeli. Nie pomógł ani shazam ani trackID
-
Szybka odpowiedź[youtube.com] co to za nutka z początku i końca?
-
Muzyka z serialu Blef 2016Poszukuję piosenki ze zwiastuna, bardzo proszę o pomoc bo "chodzi" za mną już od tygodnia ...
-
Piosenka z filmu w opisie!Co to za utwór?
-
Szukam piosenkiWitam szukam piosenki w klimacie chyba hip-hop, już opisuje: Podkład to na pewno TropKillaz - Mambo ...
-
jak sie nazywa nutka z tego seta?jak sie nazywa nutka z tego seta? chodzi mi o 01:51:40 podaje link: [www75.zippyshare.com] z góry dziekuje ...