-
Wiecie co to za utwór?[youtube.com]
-
Muzyka z kobiecym wokalem i gitarą akustycznąW załączniku znajduje się próbka, na początku nie słychac wyraznie, ale po kilku sekundach wszystko ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?W teledysku jest pokazana kobieta na ekranie chyba w kinie:D piosenka jest bardzo spokojna, śpiewa ...
-
Piosenka z pamiętników z wakacjiKojarzy ktoś piosenke z 20:15? [ipla.tv]
-
Piosenka z radiaWitam szukam piosenki którą ostatnio słyszałem, na początku użyty był ten lub bardzo podobny motyw ...
-
Poszukuje piosenkiWitam. Pomiędzy 16 do 16:20 Leciała piosenka bodajże "Kacpra". Kojarzy ktoś? Stacja open fm Hip ...
-
Muzyka z TescoCo to jest?
-
Nazwa bass house z setaSiemka. Szukam nazwy nutki z 31:15 ? min [www69.zippyshare.com]
-
Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi - hiszpańska piosenka (chyba) mam próbkęBardzo bym prosiła ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć tytułu piosenki, mam jej próbkę. Byłabym wdzięczna ...
-
Szukam dla mnie ważnej piosenkiWitam Chciałem zapytać o piosenke w minucie 1:05 z filmu [youtube.com]
-
♫ Jaka muzyka w CYBER INFO (wyścig traktorów,..)OD 3:00 DO 4:38 [youtu.be]
-
♫ Cyber Marian (CYBER INFO)Insteresuje mnie muzyka w dyskotece Od 0:50 Do 0:56 [youtu.be]
-
Co to za piosenka w załącznikuJak w tytule, proszę o pomoc w rozszyfrowabiu i z góry dziękuje
-
Szukam utworu ala remix, Kiss your stream w tekścieWitam, Dwa dni temu jadąc pociągiem zadzwonił telefon u pewnego faceta, zanim odebrał, z nuty, która ...
-
Szukam tego utworu - wiem tyle, ze to utwor UkrainskiWitam, pytanie jak w temacie. Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam. [w566.wrzuta.pl]
-
♫ [TVP] Akademia Smaku Zosi i TomkaWitam! Zaciekawiło mnie jaka muzyka jest z "intra" i "outra" w tym filmie: [youtu.be] 0:00 DO 0:10 ...
-
piosenka z youtube,- ruda dziewczyna tańczy z wieszakiem,lustro,ołtarzyk z jego zdjęciami.kojarzy ktoś piosenkę w której dziewczyna leży na łóżku później się budzi i wyobraża sobie ...
-
WiadomościTVP- 15.04.2016- Bogurodzica. Czyje wykonanie?Witam, Czy ktoś wie w czyim wykonaniu jest odtworzony na początku Wiadomości fragment pieśni "Bogurodzica"? Bardzo ...
-
San long & teen production pisało na końcuCzesc, poszukuje muzyki z teledysku, w którym kamera patrzy z góry na podłogę jakiejś kuchni ...
-
Piosenka house-dance plaza kobieta i mezczyznaWitam. Szukam piosenki typowo housowej, w której jest kobieta i mężczyzna w czarnobiałym teledysku. Pojawia się ...
-
Z Tomorrowland 2014[youtube.com] 12:03 co to za nutka ?
-
Samolope stareTo jest stary czarny rap, gruby nawija "samolope samolope coś tam coś tam samolope" ...
-
Czy wie ktoś może jak nazywa się dzwonek z telefonu Jowity z serialu Pierwsza Miłość?Dzwonek z telefonu Jowity Pierwsza Miłość.Telefon dzwoni w 18.22 minucie odcinka 2279
-
Nowy hit Eska, EDM lub deephouse, chilloutowa nutka, chyba bez słów. Zanucone przeze mnie poniżejPostarałam się zanucić tą nutkę.
-
Piękna piosenka - pilna pomoc w znalezieniu !Witam, potrzebuję pomocy w znalezieniu pięknej piosenki, której znam jedynie słowa: " Mali ludzie mali ...