-
Co to za muzyka?czy ktoś zna te dwa kawałki?
-
Znany stary hit.Śpiewa kobieta.witam wczoraj słyszałem na balecie pewną piosenkę wydaje mi się że jest dość czasowa śpiewa ...
-
Scooter -how much is the fish remix ale jaki?[youtube.com] chodzi mi o tytul tego remixu
-
Eurowizja 2015Witam poszukuję tytułu piosenki któa leciała przed chwilą śpiewanaprzez kobiete gdy pokazywano reprezentacje.
-
Muzyka[youtube.com] co to za piosenka w 19 minucie? Pozdrawiam !. ;)
-
Piosenka z czarno-białym teledyskiemPoszukuję piosenki. Pamiętam tylko urywek teledysku - był czarno-biały, występowała w nim jakaś kobieta jadąca ...
-
Set z klubu zilionMam takie pytanko, jak nazywa się pierwszy kawałek z seta z zilion club wrzelowiec dj ...
-
Zapytanie????mam pytanko czy ktos ma lub wie z kad mozna pobrac piosenke pod tytulem ...
-
Jaka to piosenka w 5:00 - 6:13. Link poniżej[youtube.com]
-
Kuba Wojewódzki - Wodzianka TVNCzy ktoś zna tytuł, bądź ma jakiś dostęp do melodii, która jest puszczana w programie ...
-
kawałek z 50sekundy[youtube.com] Poda ktoś nazwę kawałka z 50 sekundy ??
-
Piosenka z Radia Pik, z 23 maja br. z programu klas......z programu klasyka nocą. (godzina od 2 do 4). Nagrałem trochę ale chciałbym go w ...
-
Piosenka w której teledysku jest auto FSO Polonez.Witam, dzisiaj przeglądałem kanały muzyczne i trafiłem na koniec jakiegoś teledysku polskiego disco polo. Nie ...
-
Piosenka z WSrozpoznaje może ktoś piosenkę na koniec programu? Zaczyna się ona w 42:13 [kinoman.tv]
-
Nutka z pewnego filmu na ytWitam, wpadła mi w ucho nutka, która leci na samym początku filmiku. [youtube.com] Mam nadzieje, że ktoś mi ...
-
L'appuntamento - piosenka z filmikuCześć, szukam piosenki z tego filmiku - [youtube.com] udało mi sie tylko ustalić, że tytuł ...
-
Utwor ala Gnarls Barkley(?)Slyszalem pary razy taka piosenke w radiu, wydaje sie byc w miare nowa, moze rok-dwa ...
-
Co to za muzyka?Co to za muzyka?
-
muzyka Satisfaction- rapto co jest na intro czy to wg jest w jakims ...
-
film błagam:)) kazdy mile widzianybyla kobieta z corką i jej mąż je bił, i ona uciekła do takiej baby ...
-
Co to za utwór?[youtube.com]
-
Utwór dyskotekowy z serialu "Krew z krwi"Jak w temacie poszukuje utworu z polskiego serialu "Krew z krwi" sezon 2 odcinek ...
-
Piosenka z filmikuSzukam piosenki, która zaczyna się w 1:54, to coś znanego, na pewno ktoś rozpozna! [facebook.com]
-
Polska piosenka z "Prawo Agaty" s.7 odc.10Witam, szukam polskiej piosenki, śpiewanej w duecie przez kobietę i mężczyznę w dzisiejszym odcinku "Prawo ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZB6m0wh4Wmw[youtube.com]