-
Znacie tytuł tego kawałka?Będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi, dotyczące utworu.
-
Francuska/arabska piosenkaPoszukuje piosenki, która powstała raczej w latach 90. Pamiętam jak przez mgłę, bo byłam małym ...
-
3 tańczące dziewczynyHej! Czy zna ktoś tytuł piosenki - w teledysku 3 dziewczyny tańczą na mieście przed takim ...
-
Muzyka z defilad wojskowych i uroczystości państwowychCo to za muzyka leci, gdy np. jest Święto Niepodległości, albo jakakolwiek ważna rocznica na ...
-
piosenkaproszę o rozpoznanie!
-
Muzyka z filmiku na YTWitam, zna może ktoś melodie która leci od 2:29 - 2:46 [youtube.com]
-
Szukam piosenki troche starejChyba to był Rock albo metal coś w tym stylu. Refren grany na gitarze elektronicznej ...
-
Ruska piosenka klubowaod 2:05 [youtube.com]
-
Piosenka zaczynająca się na "La Musical"Piosenka która zaczyna się na :La musical eo eo eo... la musical o.......o........o
-
chillstep?[youtube.com] na pewno szybko pojawi się odpowiedź, sam chyba kiedyś natknąłem się na tą nutę. z góry ...
-
Co to za nutka na początku ?[youtube.com]
-
Poszukuję piosenki z filmiku HELPChodzi o kawałek na 4:22 [youtube.com] trwa dosłownie kilka sekund
-
teledysk nad basenemTak więc jak w tytule, teledysk dzieje się nad basenem. Jest tam pewien chłopak, który ...
-
pomozecie znalesc?chyba z napisów końcowych ironmannikt nie spiewa gra gitara/ry szybka gra brzmi :tututururu tururu rurururu ru trululu
-
Nazwa nutki która leci w tle reklamyszukam nazwy nutki, która leci w tle reklamy programu miejska lista na stacji eska tv [eska.tv] ...
-
Dziwna piosenka z stripclubuWitam poszukuje jednej piosenki z GTA V która jest grana w stripclubie, piosenke śpiewa kobieta ...
-
ktoś kojarzy tytuł nutki ?[youtube.com] od 6:30 :)
-
Piosenka hip hopowa ze wstawką śpiewu góralskiegoSzukam polskiej piosenki hip hopowej, w której są takie wstawki ze śpiewem jakby góralskim, ludowym. ...
-
piosenka w tleWie ktoś może co za piosenka leci w tym filmiku? [youtu.be]
-
follow in your wake upOd dłuzszego czasu chodzi za mna piosenka . W refrenie na koncu jest cos mniej ...
-
piosenkii jeszcze dwie ostatnie do rozpoznania
-
Co to za piosenka?[youtube.com] chodzi mi konkretnie czy jest to przeróbka jakiejś innej piosenki, jeżeli tak to jakiej :)
-
Piosenka z reklamy OLD SPICEJak nazywa się piosenka z reklamy OLD SPICE - mój syn jest ciachem że hej ...
-
Latynoska klubowa piosnka "ello a ella"Witam, poszukuję tegorocznej piosenki klubowej w stylu latino, damski wokal, chyba po hiszpańsku, refren coś ...
-
Co to za nuta?? Klasyk ale git[youtube.com]