-
polski rapposzukuje kawałka na bicie Chamillionaire - Ridin' z Jamalem/Miodu w refrenie, chyba z ...
-
Wokalista jednego przebojuPoszukuję piosenki, która właściwie jako jedyna była hitem pewnego wykonawcy. Nie mam kompletnie pojęcia o ...
-
Cosz to grają ??? Pls pomocy :)Hejo kto powie mi co to za muzyka PLS 1:02 się zaczyna :) [youtube.com]
-
francuska piosenka help :c[www77.zippyshare.com]
-
PIOSENKA Z RADIA ZWAMASKA ŁANA IZ CEIKIE ŁICZA IZ ŁONO BICZ WAMASKA ŁANA IZ ŁICZO BICZA
-
Nutka z filmiku[youtube.com] Chodzi mi o pierwsza nutke.
-
Szukam prawidłowej nazwy piosenkiZnalazłam piosenkę, która ma złą nazwę. Nie moge znaleźć prawidłowej nazwy tej piosenki, spodobała mi ...
-
wie ktoś może co to za piosenka[m.youtube.com]
-
Piosenka z filmiku (link w opisie)Witam serdecznie, Poszukuję piosenki, której krótkie fragmenty można usłyszeć na załączonym video. Z góry dziękuje ...
-
Piosenka z filmiku na youtube.[youtube.com] Poszukuję piosenki lecącej w 2:15.
-
Co to za utwór??Co za utwór? Kojarzę, ale wyleciał mi kompletnie z głowy tytuł i autor. [youtube.com] Dziękuję
-
Grandpa prank :DBardzo proszę o dwie piosenki z tego filmiku :D [youtube.com] Pierwsza piosenka zaczyna się między 0:45-1:24 Druga od ...
-
stary filmtamten był o dziewczynce miała z 15 lat mieszkała na takiej typowej wsi gdzieś w ...
-
JAKI JEST TYTUŁ PIOSENKI W TLE ?[youtube.com]
-
Discoplex A4 DJ BL3ND Kawalek do odgadniecia[youtube.com] szukam kawalka od 0;10
-
Blondyn ocenia kartami dziewczyny na teledysku, spokojŚpiewa chudy blondyn z fryzurą wyciętą po bokach na górze grzywka, jest w klubie i ...
-
Co to za piosenka? Rock '80Słyszałam ją dzisiaj w radiu. Jest bardzo znana. Śpiewała ją wokalistka. Refren leciał "Don't... lay ...
-
Things you need to know- muzyka z końca filmu.Dziwna.[youtube.com] Proszę o pomoc.
-
Lata 80-90Witam Poszukuję stacji radiowej lub kawałków muzycznych granych przez nią w latach 80-90. Trudność polega na tym ...
-
Muzyka z 2:22-2:36[youtube.com] mogl by mi ktos podac tytul/link do muzy z 2;22-2;36 z gory ...
-
Z filmu/trailer[youtube.com] 1:43 ;3
-
Szukam filmuWiem, że rozpoznawane są tu piosenki ale może ktoś z użytkowników mi pomoże. Od dłuższego czasu ...
-
-
fragment utworu z instagrama vin diesel'aNigdzie nie mogę znaleźć tytułu tej piosenki. Prosze o pomoc. Kilka dni temu Vin Diesel ...
-
Kuchenne RewolucjeProszę o piosenkę z drugiego odcinka, pokazująca panoramę Gdańska, w słowach piosenki występowało "run". Jest ...