-
piosenka z filmiku - proszę o pomocPilnie poszukuje tytułu piosenki z tego linku [poszkole.pl] błagam, czy ktoś pomoze?
-
Poszukuję pewnej nutkiWitam serdecznie poszukuję pewnej nutki już raz o nią pytałem lecz gdzieś zagubiłem tytuł i ...
-
Starsza piosenka "aj aj aj..."Siemka, poszukuje starszej piosenki ,w której w refrenie mężczyzna śpiewa podobnym głosem do Danzela coś ...
-
piosenkiprośba o zgadnięcie.
-
Klubowy remix Kalwi & Remi You & IWitam, podczas ostatniej imprezy miałam okazję usłyszeć coś takiego. Rozszyfrowałam już, że chodzi o You ...
-
Proszę o pomoc w utworze..[youtube.com] od 00,32 leci
-
Nazwa piosenki ?[youtube.com] Jak się nazywa muzyka z 6 minuty ?
-
"let's go, let's go, let's go..." - ?Siemka , proszę o pomoc w znalezieniu piosenki , w której w refrenie kobieta śpiewa ...
-
witam poszukuje tytulu piosenki ktora zostala wykorzysposzukuje nazwy piosenki ktora zostala wykorzystana w tym filmiku a zaczyna sie od 3;22 ...
-
Szukam zespołu.Szukam polskiego zespołu, który w nazwie zawiera wykrzyknik na końcu i przed nazwą mają chyba ...
-
co to za utwór (plik audio)Hej, czy ktoś pomoże? :) chyba hicior jakiś [youtu.be]
-
Muzyka z filmu na yt[youtube.com] Wie ktoś co to za nuta w tle? :D
-
Co to za piosenka?Witam. Myślę, że nuta jest dość znana. I przepraszam za hałasy w tle :) [w776.wrzuta.pl]
-
jaki to tytuł piosenki??[ulub.pl]
-
Piosenka pop , trance - chyba remix. Ktoś pomoże ?Witam! Fragment w załączniku , mam nadzieje że podołacie bo Shazam nie dał rady.Pozdrawiam
-
Kobiety w długich sukniach na scenie - film z ytWitam, poszukuję filmu który kiedyś mi się nawinął podczas przeglądania yt. Niestety nie pamiętam piosenki ...
-
Piosenka z fajną historią w teledysku.Poszukuję piosenki, a właściwie bardziej to teledysku do niej, bo pamiętam że bardzo mi się ...
-
polska piosenka rapowa z fragmentami fatum-błaganieSzukam dość starej (lata 90 lub wczesne 00) rapowej piosenki z fragmentami utworu ,,błaganie'' zespołu ...
-
Starsza piosenka.Cześć. Szukam piosenki, która znalazła się na składance z lat 70',80',90'. Ostatnie słowa z pierwszego ...
-
Tytuł piosenki z filmiku WapniakaOstatnio widziałam filmik Wapniaka z Komorowskim i tam była piosenka, którą wcześniej też gdzieś słyszałam ...
-
Coś a'la roxette ze słowami na końcu: We can be togethCoś a'la roxette ze słowami na końcu: We can be together - piosenka jest takim ...
-
Dobranocka emitowana gdzies miedzy 98 - 2003Witam poszukuje tytułu dobranocki ktora emitowana była gdzies w okresie 98-2003. Ogólnie bajka była o grupie ...
-
co to za piosenka??[www63.zippyshare.com]
-
Żywiecka kronika filmowa 2015Poszukuję tytułu i wykonawcy utworu, który leci w tle tej reklamy. [youtu.be]
-
Szukam piosenki lub remixuSzukam piosenki. Jest to typowa imprezowa ''techniawka''( z tego co pamiętam), i śpiewa w niej ...