-
teledysk ze staruszkami - zachowuja sie jak młodzieżchodzi mi o teledysk, gdzie staruszkowie zahcowuja się jak młodzież, jeżdza w wózku z supermakretu, ...
-
Co to za nutka?[youtube.com]
-
dubstep z YTzaczyna sie w 26s [youtube.com]
-
Co To za Nuta :D[www49.zippyshare.com]
-
Muzyka z przemówienia Dudy - Transformers ?Witam, może ktoś podać dokładny tytuł tego podkładu co leci w tle (zaczyna się w ...
-
Jaka to piosenkaCo to jest za piosenka? TYLKO SIĘ NIE ŚMIEJCIE :D (mam słabego skilla w nuceniu :x ...
-
BŁAGAM pomóżcie mi znaleźć te piosenkę :)[youtube.com] Przepraszam za jakośc ale ktoś coś? :)
-
Nuta Speed ClubWitam, poszukuje tego klubowego kawałka, dzięki z góry, pozdrawiam.! [www11.zippyshare.com]
-
Piosenka - rosyjsk, w teledysku lekcja informatyki.Wiem że tekst zaczyna się na proszę cię o co nie prosiłam ... ale nie ...
-
hey what is italia hey na na na naSzukam tytulu skocznej piosenki w refrenie leci cos w stylu: hey ciao italia hey ...
-
Muzyka z tego reportażu - ktoś zna?Czy ktoś zna ambient uzyty z poczatku tego filmu lub podobny? [youtube.com]
-
Wie ktoś co to za bit ?[youtube.com]
-
Niesamowity utwór z filmiku - czy ktoś zna tytuł?Witam serdecznie, chodzi o tytuł utworu zaczynającego się w ok 24 sekundzie filmiku. Proszę o pomoc ...
-
muzyka z "Samochod marzen kup i zrob sezon 5Witam poszukuje tytulu piosenki pojawiajacej sie w programie "samochod marzen kup i zrob" emitowanego w ...
-
Piosenka z YT[youtube.com] Chodzi mi o piosenkę która leci na początku filmiku.
-
Muzyka z imprezy, załącznikiSzukam jednej piosenki, niestety nie słyszę wystarczająco dużo słów żeby znaleźć ją przez google. Mam ...
-
Piosenka do filmikuWitam nagrywam właśnie filmik i potrzebuję jakiejś epickiej muzyki o podniosłej tematyce, trochę siedziałem i ...
-
Piosenka z tła strony "Pod Wawelem"Cześć, wiecie może jak nazywa się piosenka, która leci w tle restauracji "Pod Wawelem". www.podwawelem.eu
-
Utwór z filmiku na YoutubeWitam. Czy ktoś zna tytuł utworu z 2:07-2:12? [youtube.com]
-
Muzyka instrumentalna - poważnaSzukam tytułu utworu z fragmentu, który nagrałem. [youtube.com]
-
Piosenka rockowa - coś meksykańskiego?Słyszałem ją w jakiejś stacji rockowej. Była raczej klasyczna i zaczynała się takim fajnym, gitarowym ...
-
Czy zna ktoś piosenkę która opuszczona jest tu dwa raz[dziendobry.tvn.pl] Dwa razy jest tu opuszczona piosenka. Wszędzie szukam i nigdzie nie mogę odnaleźć. Pomocy!!!
-
ryb potrzebuje pomocypomocy, szukam piosenki którą pamiętam tylko z teledysku. bardzo męsko wyglądająca kobieta albo kobiecy facet ...
-
DJ ROOBS Live At LUNA CLUB LUNENBURG (NL)(21.03.2015)[soundcloud.com] pierwsza nutka mistrzowie z góry dziękuję :).
-
Szukam piosenki z radia park.fm ...everybody... http:/[w838.wrzuta.pl]