-
Ktoś coś kojarzy ???Nie wiem czy dobrze trafiłam z gatunkiem no ale... Pomożecie ? z góry dziękuję :)
-
Fajny kawałek kto pomoże?Fajny kawałek kto pomoże?
-
Piosenka w której jest "bum bum bum" coś tam i znowujest bum bum bum coś tam i znowu bumbumbum i tak się to powtarza
-
czynnosci ludzi polączone z rytmem muzykiszukam utworu electro-house gdzie jest niesamowity teledysk,mianowicie polaczone czynnosci ludzi z rytmem muzyki,napewno jest tam ...
-
Czas płynął powoli a świat szary był, nudne i smutnemiałem dni, (coś tam, coś tam) gdy pojawiłaś się ty. Odmieniałaś życie me, teraz wiem ...
-
PING PONG house/tranceNa początku piosenki słychać jakby odbijanie ping-ponga, a potem kobieta śpiewa w kółko to samo. ...
-
Short Football Videos[facebook.com] wie ktoś?
-
piosenka z filmiku na fb[facebook.com] co to za piosenka?
-
Poszukuję piosenki z fejslista ESKA.TV25.05.2015, ok. 16:30. Wiem, że śpiewało wiele osób i pamiętam tylko słowo "Time" xD Strasznie mi ...
-
Witajcie Eurowizja !! :D[youtube.com] chodzi mi o piosenke rozpoczecia mniej wiecej 17min :)
-
Co to za piosenka?[soundcloud.com] Piosenka z minuty 1:40
-
Piosenka Green Day'a ze słowami ,,waiting for you''Na pewno nie jest to ,,Tired of waiting for you''. To zdanie pojawiło się chyba ...
-
Piosenka disco poloWitam nie mogę sobie przypomnieć tytułu tej o to nuty. Bardzo prosiłbym o pomoc. Nie wiem ...
-
Tonight na na na tonightpiosenka w refrenie tonight na na na tonight czy cos takiego.cos w stylu modern talking ...
-
Prosze o pomoc, piosenka znana na pewno kazdemu[youtube.com] od 1;45-
-
Teledysk + ciężki bonusWitam 1. Szukam teledysku (coś ala techno)w którym dwie myszki biegną na koncert w którym uczestniczą ...
-
Co to za piosenka z tego filmiku[youtube.com] chodzi mi o podkład w 0:31 sekundzie ?
-
Piosenka. Załącznik, zapraszam.[www71.zippyshare.com] Dziękuję, pozdrawiam
-
kto to zna? duzym miescie duzy market CarfourPomocy, tekst piosenki którą usłyszałem parę lat temu. nie znam wykonawcy i nazwy. internet milczy ...
-
Nuteczka do rozpoznaniaszukam tytlu piosenki od 26 sekundy tego filmiku [youtube.com]
-
Mam link z YT do filmików. Piosenka z 4:25. Electro[youtube.com] Nutka z 4:25 jakieś Tehno :P
-
piosenka z 4music/tv4witam ;D szukam piosenki z programu "4music" co leci na tv4 ;p nie umiem określić ...
-
Stara piosenka w stylu c bool treblesTaki koles spiewal przez minute cos takiego "a qui qui aqui qui" ...
-
rozpoznajemyWitam was, interesuje mnie tytuł który leci w tle tego filmiku od 2:40 . bardzo ...
-
teledysk ze staruszkami - zachowuja sie jak młodzieżchodzi mi o teledysk, gdzie staruszkowie zahcowuja się jak młodzież, jeżdza w wózku z supermakretu, ...