-
Jaka to nuta?Jaka to nuta? Grałem chyba na Ostroovii lub na Jamajskim FFA i mi to cuś wpadło ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=jDem-pb6r5cCo to za podkład? [youtube.com]
-
nutka[sadistic.pl] co to za piosenka w tle. poznaje ktos?
-
Szukam nutki z filmiku YoutubeWitam Poszukuje nutki z filmiku ponizej od 19:02- 19:16 rozpoznaje moze ktoś??? [youtu.be]
-
Poszkuję znanej piosenki z dwoma kobietami w teledyskuByła chyba dość wolna, pamiętam że w teledysku były dwie kobiety, które były chyba w ...
-
project runway michał finałszukam tytułu pierwszej piosenki (początek pokazu) z pokazu Michała w project runway w odcinku finałowym ...
-
Witam, poszukuje Piosenki z Yt pozdrawiam :)[youtube.com] tutaj link , piosenka zaczyna sie od 5 sekundy. bardzo prosze o pomoc. pozdrawiam :)
-
Nazwa remixuWitam , szukam tego remixu: [www58.zippyshare.com] Oryginał:[youtube.com]
-
Soundtrack z Wiedźmina 3Witam, poszukuję tytułu soundtracka z gry Wiedźmin 3. Muzyka której szukam zaczyna się od 0:44 [youtube.com]
-
Rozpoznanie nutki z filmikuWitam, tak na szybko co to za nutka od 0:47? :D [youtube.com]
-
Juncker wita gości[facebook.com] wiek ktos co to za kawałek?
-
3 Azjatów, śpiewających elektro/popSzuka zespołu, gdzie śpiewa 3 nietypowo (delikatnie ala Lady Gaga) ubranych Azjatów. Muzyka to coś ...
-
Jaka to nuta ?[youtube.com] Jaka jest pierwsza nutka która leci w tym filmie ?
-
Piosenka energiczna, refren kobieta, reszta facet.Stara piosenka, pamiętam jak kiedyś usłyszałem w radiu (kilka lat temu) i do dziś nie ...
-
metal norweskiCo to za nutka od 9:30 oraz na samym końcu filmiku?? Z góry dzięki za ...
-
Proszę o tytuł i wykonawcę utworu serwowanego w DMCProszę o tytuł i wykonawcę utworu serwowanego w "classic hits" DMC.
-
Co to za nuta?Jak w temacie [youtube.com]
-
Piosenka z filmikuDość nowa nuta! Jak ktoś słyszy słowa dokładnie to znajdzie ja nie dam rady.
-
Jak nazywa się piosenka z lat 90?W której kobieta śpiewa refren a facet ostro rapuje w podkładzie dosyć dyskotekowym? Poniżej znajduje ...
-
Szukam piosenkiWitam! Szukam piosenki, w której był podobny fragment melodii jak we wstępie piosenki Hurts - Miracle. ...
-
"I wanna see you do it take it naked shake it" LINK!!Utwór leciał podczas jakiejś imprezy którą kiedyś widziałem na filmiku. Link do muzyczki [sendfile.es]
-
Muzyka instrumentalna - poważnaSzukam tytułu utworu z fragmentu, który nagrałem. [youtu.be]
-
Piosenka z lat 80/90, zaczyna się od ha,ha well now,weWitam. Poszukuję tytułu piosenki, najprawdopodobniej z lat '90 lub '80 (raczej '90). Niestety, pamiętam tylko ...
-
Piosenka ze sklepu h&mWitam. Jakis miesiąc temu bylam w sklepie h&m. Leciala tam piosenka w ktorej jakis mlody ...
-
Szukam polskiej piosenki.Byłem wczoraj w pubie i kapela grała bardzo fajną piosenkę, której oczywiście nie znam, a ...