-
Piosenka z Vivy TVWitam, wczoraj w godzinach wieczornych leciała piosenka, która mi się spodobała a niestety nie ogarnąłem ...
-
Potrzebne dwie piosenki z filmiku ;)[youtube.com] 0:00 - 0:10 to pierwsza A druga zaczyna się od 0:42
-
Nie znam wykonawcy a kojarze jedynie teledyskPoszukuje teledysku w ktorym dwie dziewczyny przychodza do hotelu i zaczynaja się calowac jedna to ...
-
Prośba o podanie autora i tytułu mp3kiSzanowni Forumowicze. Proszę o pomoc w rozpoznaniu wykonawcy i tytułu mp3ki do pobrania z pod adresu: http: ...
-
pomocy!!!![youtube.com] ktos wie co to za piosenka???
-
Szykuam piosenkiBrzmi tak Lityl giwyl lityl giwyl lityl giwyl rock to me
-
Jaki to utwór z mixu?Potrzebuje tytułu dwóch nut stąd: [youtube.com] od 0:00 do 3:30 oraz tego wstępu od 26:05 do 27:00 Nigdzie nie można ...
-
Utwór z mjuzik.tvSzukam piosenki z Mjuzik.tv nazywa się Slow Down wykonawcy również na litere S nie zdążyłam ...
-
Jakubiak lokalnie soundtrackInteresuje mnie muzyka z programu kulinarnego "Jakubiak lokalnie". Załączam filmik w którym slychać opisany przeze ...
-
Jaka to piosenka ?[youtube.com] Piosenka jest od 0:05 Z góry dziękuje.
-
Piosenka z tego filmiku[youtube.com]
-
Muzyka z Radia?Co to za nuty?
-
Samba. Taniec towarzyski. WDSF xdJaki to utwór? Zależy mi na tytule :) z góry dzięki wielkie :*
-
electro/dubstep (z pokazu mody)Poszukuję informacji nt. utworu granego w pierwszej częśći pokazu Michała w 13 (finałowym) odcinku Project ...
-
Co to są za piosenki?[youtube.com] Od 1;20 oraz od 3;32
-
Jaka to piosenka???[youtube.com]
-
co to za piosenka?[www63.zippyshare.com]
-
Muzyka z Final Four Ligi MistrzowOgladacie final four LM pilkarzy recznych? Co kilka minut leciala tam piosenka o egoztycznym brzmieniu, ...
-
muzyka klubowa electro ze slowami one two three fourprosze o tytul piosenki ktora uslyszalem w clubie piosenka electro tak zwana pompa ze slowami ...
-
Film o facecie posądzonym pedofilięFilm jest z przed 10-15 lat, produkcji niemiecko-szwajcarsko-austriackiej, jakoś tak. Pedofilem jest obleśny, około 60 ...
-
WAŻNE. Lambada, remix, z saksofonem, fajna nutka!Orientuje się ktoś, co to za remix? Prawdopodobnie z 2012 roku. Prosiłabym o szybką odpowiedź. ...
-
od 5:20 c0 to za melodia[youtube.com]
-
Co to za piosenka?Piosenka leci podczas tego filmiku, jest krótki i nie mogę skojarzyć co to jest za ...
-
Piosenka z filmiku[cda.pl] od 18:40
-
Poznaje ktoś może ?Witam serdecznie zakochałem się w pewnej nutce i był bym naprawdę wdzięczny o jakiś tytuł, ...