-
Stara polska piosenka, śpiewała kobietaNie słuchałam jej zbyt dokładnie, bo na wpół spałam, ale była dość powolna. Nie pamiętam ...
-
Abstrachuje tutyl piosenki z 4:44[youtube.com] Abstrachuje tutyl piosenki z 4:44
-
-
Cucumber ogórek odcinek 1Poszukuję muzyki, która pojawiła się w odcinku 1 powyższego serialu. 13:16 i 23:00 W tym ...
-
Smallvilleszukam dosłownie ostatniej piosenki z serialu smallville sezon 7 odcinek 10. pozdrwaiam.
-
Piosenka z filmiku NaruciakaWitam,potrzebuję piosenki z filmu naruciaka Od 8:51. Będę bardzo wdzięczny.dokładnie tego filmu: [youtube.com]
-
Piosenka z Italo DiscoPiosenka z Italo Disco, w refrenie występuje fraza "mon scheri, scheri...."
-
Piosenka podróż transe house postrzałSzukam piosenki w klimatach trance house coś takiego, gdzie dziewczyna i chłopak podróżują, imprezuja, ćpają, ...
-
Jakis pop...[youtu.be] Pierwsze sekundy filmiku
-
Club ? Dance ? nie wiem dokladnie[youtu.be] Szukałem ale nic nie znalazłem
-
POSZUKIWANIA PIOSENKI - FRAGMENTWitam ! Może tutaj znajdzie się jakiś spec, który po tym krótki fragmencie będzie w stanie ...
-
Nowe z radiaWitam poszukuję tytułu piosenki która leciała w radiu 4-7 dni ...
-
Hands Up. Ellie Goulding - Love me like you do.[youtube.com] Jak w temacie. Czyj to remix? Jedynie wiem ze nie autora filmu. Pozdrawiam :)
-
Muza z intra[youtube.com] Jaki jest tytuł nuty tej z intra?
-
Jak się nazywa ta piosenka ? :Dpiosenka zaczyna się od 26:34 [youtube.com]
-
SERIAL "SIEDEM ŻYCZEŃ" ODC. 5 ''MAGICZNY PIERŚCIEN"WITAM WSZYSTKICH. JAKI TYTUŁ MOZE MIEC TEN INSTRUMENTALNY UTWÓR?- Z GÓRY ...
-
jak nazywa sie ta nuta z linku ?[youtu.be] podalem dokladny czas rozpoczecia oni gadaja a w tle leci ta nutka i ...
-
Teledysk z dziewczyną na łóżkuPoszukuję teledysku, prawdopodobnie hip hop (PL), w którym pojawia się dziewczyna, w połowie teledysku ląduje ...
-
Piosenka z seta ekwadoruWitam zależy mi na piosence z tego seta chodzi o samą końcówkę piosenka leci na ...
-
Techno / House - "I am the one, the only one"Szukam utworu z gatunku techno/house w którym męski głos powtarza w refrenie "I am the ...
-
Nutka w tleWitam szukam nazwy piosenki, która leci przez prawe cały filmik [youtube.com] ( w tle) coś ...
-
Szukam piosenkę - znam kawałek teledyskuSzukam piosenki z lat chyba 80 może początek 90. W teledysku była taka scena, w ...
-
Co to za piosenika? (z M jak Milosc, KLASYCZNA)[youtube.com] Od 1:18
-
Piosenka z filmikuKtoś kojarzy piosenkę z radia w samochodzie .Gdzieś juz kiedyś to słyszałem ... [milanos.pl]
-
Piosenka H&M maj 2015Szukam tytułu piosenki, która leci w sklepie H&M i śpiewa to dziewczyna z takim zmixowanym ...