-
Poszukuje Autora Piosenka/wideoklip - Afryka, Ludzie Pomalowani Na Wzór Zwierząt, Lecący OrzełWitam - poszukuje autora/tytułu piosenki kojarzę tylko trochę z wideoklipu, mianowicie teren wyglądający na AFRYKĘ ludzie ...
-
Jaki jest tytuł tej piosenki:)[youtube.com] Szukam piosenki od 1:17-2:06
-
Remix Midnight City do rozpoznania.Witam. Chciałbym poznać wykonawcę remix'u M83 - Midnight City z poniższego filmu: [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
Nutka z filmiku[youtube.com] podal by mi ktos nazwe nutki?
-
piosenka z reklamy Statoil milesChodzi mi o piosenkę którą nucą w trakcie tej reklamy: [youtube.com]
-
Muzyka z YTCo to za nutka tutaj : [youtube.com]
-
piosenka pop/elektro z końca 90/00Piosenka była na listach przebojów hop-bęc, plus o minus w latach 90/początek 00. Szukam jej ...
-
nazwa nutki (vocal trance)Witam. Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego utworu. Link poniżej [www79.zippyshare.com]
-
Intro YoutubeCześć wam :) Mianowicie chodzi mi o intro w tle filmiku, szukałem szukałem i nie umiem ...
-
Piosenka trap/dubstep damski wokal z CroppaWitam! Kawałek pierwszy raz usłyszany w croppie w Galerii Katowickiej w lutym i ostatnio wczoraj w ...
-
Teledysk: Chłopak jeździ z dziewczyną po mieście MerceSzukam teledysku, podjeżdża samochód (mercedes stary) pod dom dziewczyny ona wsiada, jeżdżą po mieście, ...
-
Piosenka na początku filmu[cda.pl] Co to za piosenka na początku filmu?
-
Muzyka z vineHej co to za utwór: [vine.co] Chodzi o pierwszą piosenkę. Kojarzą się mi trochę Beatlesi ale ...
-
muzyka po meczu LS[youtube.com] OD: 3:27:11
-
klubowa piosenka z saksofonem w refrenie spiewa kobietszukam tytułu piosenki w której jest sakfon w refrenie spiewa kobieta troche w wolniejszym tempie, ...
-
Poszukuje nazwy utworu.Witam. Ktoś zna tytuł tego fragmentu?
-
Piosenka z motywem na syntezatorzePoszukuje piosenki co zaczyna sie takim motywem na syntezatorze potem spiewa laska, a potem wchodzą ...
-
co to za piosenka?będę wdzięczny za namiar
-
Piosenka o czarownicach? Siostry?Witajcie! Może ktoś kojarzy: Piosenka kiedyś widziana na yt - dwie siostry tańczące w pięknych powiewających ...
-
Piosenka HardStyleWitam poszukuję nutki z tego filmiku .. ten wokal jakbym gdzieś słyszał ale za cholere ...
-
Co to za piosenka z fbmuzyka w tle [facebook.com]
-
Nazwa z filmiku[youtube.com] Jak nazywa się muzyka od 6;40
-
Niania SO9E03 miłosć ta jedynaPoszukuje tytułu piosenki z serialu Niania SO9E03 którą śpiewa ciocia Janina i tekst jest: Miłość ...
-
Nowa piosenka w stylu "Tsunami" i Martina Garrixa.Witam! Piszę do Was w następującej sprawie - od jakiegoś czasu, w radiu krąży piosenka z ...
-
Im sitting on a beach ,trying to forgetWitam ostatnio w Makro słyszałem piosenkę ,która chodzi za mną cały dzień. Śpiewana jest ona ...