-
Co to za piosenka?Witam,keidys w rosyjskim programie slyszalem piosenke,ktorej za nic nie moge znalezc.Wiem ze spiewal ja mezczyzna,klip ...
-
co to za utwor?[facebook.com]
-
35 minuta oraz 47 co to za pisoenka pomocy :([youtube.com] z góry dziękuje za pomoc
-
Piosenka z intra[youtube.com]
-
Program do odtwarzania w radiu internetowymPoszukuję starszego programu do puszczania muzyki w radiu internetowym,jingli i.t.p
-
elektroniczna - znanaWitam. Co to za utwór na samym końcu (kilkusekundowy)? [youtu.be] Pozdrawiam.
-
Zapomniana piosenkaKiedyś w jednej z dobranocek, była piosenka, której tekst wyglądał mniej więcej tak: "(...) noc zasłoni ...
-
Szukam piosenki z tego 7 sekundowego filmu.[youtube.com] - szukam piosenki z tego vina. Dziękuje, jeśli ktoś ją zna i napisze mi ...
-
Szukam piosenki klubowejCzesc, szukam piosenki ktora zaczyna sie od 20min. Z góry dziekuje. [www80.zippyshare.com]
-
'Let me see you bounce'?Może ktoś będzie wiedział o co mi chodzi - mianowicie uczepiła się mnie piosenka ze ...
-
Jakie to piosenki ?[youtube.com] Minuta: 3:26 i 9:21 Dzieki :P
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Co to za nutka od 0:17? Zna ktoś?[youtube.com]
-
Co to za piosenka? 34:57[youtube.com]
-
Co to za zespół?[youtube.com] 0:23
-
Co to za nagranie ?![facebook.com]
-
Zna może ktoś tytuł tego utworu ????[www43.zippyshare.com]
-
Może ktoś pomócco to za utwór? wykonawca?
-
I love Poland setWitam :) Poszukuje seta w którym 3 razy leciała nuta "I love Poland" w różnych ...
-
Co to za piosenka lata 80Jak się nazywa nutka, czasami leci na radio Plus ale i pewnie na innych, podkład ...
-
Do rozpoznania potrzebny facebookInteresuje mnie tytuł tego oto urywka. [facebook.com]
-
POMOCY BŁAGAMPOSZUKUJE PIOSENKI Z PIERWSZEJ MIŁOŚCI KTÓRA LECI NA SAMYM KOŃCU ODCINKA 2097
-
nuta disco polo, wpada w uchowitam, ostatnio w radiu gdzie graja disco polo uslyszlam bardzo fajna nute, spiewa dziewczyna, piosenka ...
-
szukam piosenki m@&%#n ubrany na pomarańczowowczoraj widziałem teledysk w którym śpiewało dwóch m@&%#nów jeden ubrany cały na pomarańczowo, drugi był ...
-
Jaka to nuta od 0:00 do 0:16[youtube.com] Bardzo prosimy o odpowiedź z góry thx :) Domcia i Natala :)