-
Jaka nazwa nuty od 0:10?[youtube.com]
-
Jaki tytuł piosenkiZnam tylko teledysk. Para się szykuje do wyjścia, i facet kobiecie zmazuje przy ustach szminkę, ...
-
Piosenka z filmu Honey 2 (fragment video w temacie)Byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby ktoś podał mi tytuł piosenki z filmu Honey 2, tutaj macie ...
-
niski bass 34 hz[youtube.com] jak w tytule
-
Co to za nutka niski bass chyba[youtube.com]
-
reserved Włocławek12.06.2015r. poszukuje piosenki ze sklepu reserved women vocal powtarzane słowa kilka razy wpada w ucho ...
-
Piosenka do rozpoznania :)Piosenka tkwi mi w głowie...coś na zasadzie "of love lalalalalalalalalalalalala of love..." proszę o odpowiedż ...
-
Kojazy ktos piosenke?[youtu.be]
-
LEKON - In Da Oldskool Klubb Majster (Vol.3) Promo MixSiemanko poszukuję tytułu piosenki. wyciąłem kawałek utworku z seta. liczę na waszą pomoc.
-
Muzyka z Wspaniałego StuleciaWitam, poszukuję tytułu utworu z serialu "Wspaniałe Stulecie". Utwór który poszukuje zaczyna się od 0:59 [youtube.com]
-
JumpStyle muzyka. Pilne!Witam poszukuję nutki z tego filmiku [youtube.com]
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
-
Co to za piosenka? (youtube)[youtube.com] Leci w 0:14
-
nutaprosze o nazwe tej z 21:20 [youtu.be]
-
Myzyka z reklamyNiech mi ktoś podpowie, co to za muzyka w tle leci w tej reklamie? [youtube.com] ...
-
Co to za nuta z filmiku na ytWitam, co to za nuta [youtu.be] Bardzo proszę o nazwę, kiedyś ja słyszałem i teraz ten ...
-
Eska TV piosenka hip hop 7.06.15r. 14:33szukam piosenki z Eska TV leciała w niedzielę 7.06.2015r. o godz 14:33
-
jak nazywa sie nuta clubbase z pumpinglanddaje link do nuty: [youtube.com] Chodzi mi o piosenke od 3;37 z filmu.Proszę o tytuł ...
-
Utwór DNF - Protector BiałaWitam, poszukuje utworu z załączonego fragmentu, jakość nie jest najlepsza, ale sądzę że tym którzy ...
-
Klubowy house z męskim wokalemSzukam tytułu kawałka którego urywek zdążyłem nagrać, niestety nagranie jest słabej jakości ale ktoś kto ...
-
Co to za nuta z 11.23 min. ? Proszę o pomoc.[mixcloud.com]
-
Tytuł utworuWitam, mam 10 sekundowy fragment, mam nadzieję że ktoś zna tytuł. Dzięki za wszelką pomoc.
-
Jaki tytuł piosenka Tiesto ?J.w jest to piosenka (chyba) Tiesto w której śpiewa jakaś dziewczyna i tam w refrenie ...
-
Piosenka akustycznaPiosenka akustyczna zespołu metalowego/rockowego. Wszystko dzieje sie (chyba) na pustyni. Jest chłopak w długich włosach ...